Het laatste nieuws uit Marokko
8 apr 0:19
Rabat en Madrid hebben het diplomatieke conflict beëindigd en heropenen per direct de land- en zee-grenzen tussen beide landen
8 apr 0:01
Het Spaans parlement betreurde vandaag dat de regering van Pedro Sanchez het "historische" neutrale standpunt van Madrid over het conflict in de Sahara heeft laten varen.
7 apr 18:48
De Spaanse regeringsleider Pedro Sanchez is donderdagmiddag geland in Marokko.
7 apr 18:42
De Marokkaanse staat heeft het afgelopen decennium meer dan 105 miljard DH (€ 9,9 miljard) geïnvesteerd in oases- en arganboomgebieden in Marokko.
7 apr 17:47
De Spaanse regeringsafgevaardigde in Ceuta, Salvadora Mateos, is in opspraak geraakt na denigrerende opmerkingen over de heropening van de grenzen met Marokko.
7 apr 17:11
Israël is geïnteresseerd in bouwvakkers uit Marokko en hoopt op korte termijn het aantal arbeiders in de Israëlische bouwsector uit te breiden met vakmensen uit Marokko.
7 apr 14:33
De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken, José Manuel Albares, onderstreepte donderdag dat Spanje en Marokko vandaag een nieuwe fase in hun betrekkingen openen.
7 apr 11:00
Nasrdin Dchar zal de komende jaren niet op het podium te zien zijn. Dat heeft zijn impresariaat De Mannen donderdag bekendgemaakt.
7 apr 1:01
De Spaanse tak van Amnesty International (AI) heeft de Spaanse premier Pedro Sanchez verzocht om mensenrechten aan te kaarten tijdens zijn bezoek aan Rabat donderdag.
6 apr 18:26
De aankomsten van irreguliere migranten op de Canarische Eilanden is in maart aanzienlijk gedaald.
6 apr 18:15
Paniek onder automobilisten vanochtend nadat de prijs voor brandstof de symbolische grens van 15 DH leek te zijn overschreden.
6 apr 18:01
Beroepschauffeurs in Marokko zien af van nieuwe stakingen na het bereiken van een akkoord met minister Mohamed Abdeljalil (Transport en Logistiek).
6 apr 16:36
De felbegeerde Tichka-tunnel, die al vele jaren wordt verwacht, zal nooit het daglicht zien.
6 apr 16:07
De financiële autoriteiten van Marokko hebben nogmaals gewaarschuwd voor het gebruik van cryptomunten en dringen aan op het vermijden van handel in volatiele crypto-activa.
6 apr 15:44
De Spaanse luchtvaartmaatschappij Binter gaat het aantal vluchten tussen de Canarische Eilanden en Marrakech flink opvoeren.
6 apr 11:51
Passanten in de wijk Ain Khabbaz in Tetouan werden vanochtend opgeschrikt nadat ze op straat het stoffelijk overschot van een vondeling aantroffen.
6 apr 1:05
Het aantal geboortes in de Spaanse exclaves Ceuta en Melilla is gehalveerd in vergelijking met pre-pandemische jaren.
6 apr 0:10
De politie in El Jadida heeft een man (30) opgepakt voor de moord op zijn vrouw en haar minnaar.
5 apr 22:25
De Spaanse minister van Buitenlandse Zaken reist hoogstwaarschijnlijk vrijdag naar Marokko.
5 apr 22:15
De jaarlijkse terugkerende landelijke voedseldistributie-operatie is woensdag van start gegaan.
<< < 44 45 46 47 48 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi