marokko
1 aug 16:29
Menouar Alem, de ambassadeur van Marokko in Turkije, is gisteren overleden in Rabat op 62-jarige leeftijd.
1 aug 12:01
Abdelatif Hammouchi, hoofd van het Directoraat-Generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN) heeft verschillende nieuwe maatregelen ingesteld om te voorkomen dat valse documenten worden gebruikt om een baan bij de veiligheidsdiensten te bemachtigen.
1 aug 7:59
Bank Al-Maghrib kondigde de uitgifte van een herdenkingsmunt aan met een waarde van 250 dirham, ter gelegenheid van Eid Al-Arch (troonfeest).
31 jul 22:00
De gezondheidszorg infrastructuur in de provincie Midelt is versterkt met de ingebruikname van het nieuwe ziekenhuis in Er-Rich.
31 jul 19:31
Koning Mohammed VI was vanmiddag bij de beëdigingsceremonie bij het Koninklijk paleis (Mechouar) in Tetouan van 1733 officieren van de verschillende militaire en paramilitaire instituten en scholen.
31 jul 18:22
Marokkaanse en Spaanse veiligheidsdiensten hielden vanochtend vroeg weer een bestorming tegen van de metershoge hekken bij de grensovergang bij Melilia.
31 jul 12:01
Het beveiligingsteam van de Saoedische koning onderschepte enkele illegale migranten die die aanmeerden op het strand naast zijn residentie.
31 jul 8:00
De brand die op vrijdag 28 juli uitbrak in een oase in de buurt van Assa in de regio Agadir, woekerde bijna 2 dagen voordat deze onder controle kon worden gebracht.
30 jul 22:00
Vergezeld door kroonprins Moulay El Hassan, prins Moulay Rachid, prins Moulay Ismail, en in aanwezigheid van de president van Gabon, hield Koning Mohammed VI vandaag een receptie in het Koninklijk Paleis in Tanger.
30 jul 20:49
De ploeg van Mark Wotte trok aan het langste eind in de altijd zo onvoorspelbare penaltyreeks.
30 jul 20:00
Silya werd gisterenavond vrijgelaten na een Koninklijk pardon, in een video geeft zij haar eerste reactie na haar vrijlating.
30 jul 16:35
In een goed gevuld Grand Stade de Tanger waren het de Parijzenaren die uiteindelijk aan het langste eind trokken.
30 jul 11:01
De Koninklijke Luchtmacht organiseert vandaag en morgen luchtshows bij de stranden van Tanger en M'diq ter gelegenheid van de viering van Eid Al-Arch (troonfeest).
30 jul 8:00
Koning Mohammed VI gaf gisterenavond een belangrijke en langverwachte troonrede. Daarnaast werd er Koninklijk pardon verleend aan 1178 gevangenen.
29 jul 22:00
Dit weekend raakte een man bij een ongeluk met zijn jetski ernstig gewond aan zijn geslachtsdeel.

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
gabon
vriendschappelijk
turkije
libië
syrië
oujda
golaso
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi