marokko
18:00
Grote verbazing in de Tanger toen men ontdekte dat het Bakkalia mausoleum is geschonden.
17:01
De veiligheidsdiensten zijn op zoek naar een bende van criminelen gespecialiseerd in de diefstal van accessoires van luxe auto.
16:01
Een senior politie-inspecteur uit Aït Melloul werd gedwongen om vrijdagavond vijf kogels af te vuren met zijn dienstwapen om een vermoedelijke verdachte te arresteren in een zaak van dubbele moord.
15:03
Koning Mohammed VI ontving vrijdag de Russische ambtenaar Nikolai Patrushev in Casablanca, volgens een officiële verklaring van de Marokkaanse overheid verspreid door MAP.
13:44
Othman Benjelloun staat bovenaan de lijst van Marokko's rijkste mensen in de Forbes 2016 ranglijst, die dezelfde namen hebben opgenomen als vorig jaar.
12:33
Drie Marokkaanse onderzoekers hebben zich geplaatst voor de finale van de Arabische wedstrijd voor jonge onderzoekers op het gebied van theater, georganiseerd op initiatief van het Arabische Theater Instituut.
10:01
De Indiase superster Shahrukh Khan reist binnenkort naar Marokko om scenes uit zijn volgende film 'Raees' te schieten, samen met de Indiase actrice Mahira Khan.
16 dec 22:00
De Islamic Development Bank (ISDB) zal 101 miljoen dollar bijdragen ter ondersteuning van de hogesnelheidstrein in Marokko.
16 dec 21:02
Marokko is een "pionier" land in Afrika in de regularisatie van mensen zonder papieren, zei de Spaanse krant "El Pais" in een artikel gewijd aan de lancering van de tweede fase van de integratie van illegale migranten in Marokko
16 dec 19:01
Bij het ontdekken van een groep Algerijnse smokkelaars die Marokkaanse grondgebied wilde infiltreren via de oostelijke grens met Algerije, heeft een lid van de Koninklijke Strijdkrachten negen schoten gelost.
16 dec 18:10
Marokkaanse kok Issam Jaafari won gisterenavond de titel van de beste chef-kok in de Arabische wereld in het programma Top Chef van de MBC.
16 dec 17:15
Koning Mohammed VI heropende vandaag officieel de Oueld El Hamra moskee in Casablanca na de restauratie.
16 dec 15:00
Na recentelijk onderzoek blijkt dat het buitengewoon goed is gesteld met de verzekeringen in Marokko.
16 dec 13:45
In lijn met het humanitaire immigratiebeleid doet Marokko ook nu haar plicht.
16 dec 11:55
De straf van de vrouw die Casablanca in 2012 opschudde, door meer dan 188 slachtoffers te maken, is bekend.

Populaire tags
eu
al ittihad
galatasaray
younès belhanda
gianni infantino
fifa
süper lig
malaga
dgsn
turkije
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten