marokko
10 apr 18:00
Mohamed Rabii vervolgt zijn voorbereiding op zijn tweede professionele gevecht, die gepland staat op 22 april in Duitsland.
10 apr 16:50
De nieuw benoemde minister heeft al veel hete hangijzers om aan te pakken, één daarvan is de voortdurende spanning in de noordelijke stad Al Hoceima en het omliggende gebied.
10 apr 15:35
Marokko veroordeelt met klem de verachtelijke terreuraanslagen die zondag waren gericht op twee kerken in de Egyptische steden Tanta en Alexandrië, waardoor tientallen doden vielen.
10 apr 14:20
Een definitieve overname lonkt voor de Marokkaans-international, staat nog altijd onder contract bij het Oekraiense Dinamo Kiev.
10 apr 11:50
Voor de derde editie van het streetart festival Jidar, gepland van 21 t/m 30 april in Rabat, eert de vereniging 'EAC-L'boulvart' straatartiesten uit de hele wereld.
10 apr 9:20
De biologische bananen van Tamri, op 54 km van de stad Agadir, zijn niet meer zo populair.
9 apr 22:00
De Watford-aanvaller kan zich de laatste WK-deelname van Marokko maar al te goed herinneren.
9 apr 21:00
Dalila Mosbah richtte Miss Moto Maroc op in 2011 en organiseert ieder jaar een bijeenkomst voor wereldwijde motorliefhebbers in Marrakech.
9 apr 20:00
De Rotterdammers voelen de hete adem in de nek van Ajax, titelstrijd barst nu pas los!
9 apr 19:00
Depressie is een ziekte die zeer serieus genomen wordt door Marokko. Volgens het ministerie van Volksgezondheid worden er veel inspanningen gedaan om deze ziekte te bestrijden.
9 apr 18:00
Drie mensen werden in Tanger gestoken door een individu met duidelijke tekenen van een psychische stoornis.
9 apr 16:00
De invallen van de politie in bekende shisha consumptie plaatsen in Marrakech gaan door, maar de luxe en toeristische accommodaties worden hierbij overgeslagen en dat veroorzaakt de nodige controverse.
9 apr 14:00
In onze reeks Beauty Talks over natuurlijke Marokkaanse schoonheidsproducten richten wij vandaag de aandacht op zwarte zeep.
9 apr 10:00
De staat van het Mohammed V sportcomplex in Casablanca blijft onderwerp van gesprek.
8 apr 22:00
Rabat's Hof van Beroep veroordeelde een jonge man tot drie jaar in de gevangenis voor het belemmeren van de Koninklijke stoet.

Populaire tags
terrorisme
syrië
rotterdam
iran
verenigde staten
olietanker
gibraltar
afghanistan
daesh
sancties
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
eredivisie
afrika cup
rabat
moord
mohammed vi
hakim ziyech