Het laatste nieuws over Marokko
10 apr 21:02
In onze eerder gestarte interviewsreeks met Marokkaanse profvoetballers is het vandaag de beurt aan Safouane Ahidar, aanvaller bij het Belgische KRC Genk.
10 apr 19:03
Zondagavond brak een brand uit in de saunaruimte (2de verdieping) van het Sofitel hotel, gelegen in de wijk Sidi Belyout in Casablanca.
10 apr 18:00
Mohamed Rabii vervolgt zijn voorbereiding op zijn tweede professionele gevecht, die gepland staat op 22 april in Duitsland.
10 apr 16:50
De nieuw benoemde minister heeft al veel hete hangijzers om aan te pakken, één daarvan is de voortdurende spanning in de noordelijke stad Al Hoceima en het omliggende gebied.
10 apr 15:35
Marokko veroordeelt met klem de verachtelijke terreuraanslagen die zondag waren gericht op twee kerken in de Egyptische steden Tanta en Alexandrië, waardoor tientallen doden vielen.
10 apr 14:20
Een definitieve overname lonkt voor de Marokkaans-international, staat nog altijd onder contract bij het Oekraiense Dinamo Kiev.
10 apr 11:50
Voor de derde editie van het streetart festival Jidar, gepland van 21 t/m 30 april in Rabat, eert de vereniging 'EAC-L'boulvart' straatartiesten uit de hele wereld.
10 apr 9:20
De biologische bananen van Tamri, op 54 km van de stad Agadir, zijn niet meer zo populair.
22:00
De Watford-aanvaller kan zich de laatste WK-deelname van Marokko maar al te goed herinneren.
21:00
Dalila Mosbah richtte Miss Moto Maroc op in 2011 en organiseert ieder jaar een bijeenkomst voor wereldwijde motorliefhebbers in Marrakech.
20:00
De Rotterdammers voelen de hete adem in de nek van Ajax, titelstrijd barst nu pas los!
19:00
Depressie is een ziekte die zeer serieus genomen wordt door Marokko. Volgens het ministerie van Volksgezondheid worden er veel inspanningen gedaan om deze ziekte te bestrijden.
18:00
Drie mensen werden in Tanger gestoken door een individu met duidelijke tekenen van een psychische stoornis.
16:00
De invallen van de politie in bekende shisha consumptie plaatsen in Marrakech gaan door, maar de luxe en toeristische accommodaties worden hierbij overgeslagen en dat veroorzaakt de nodige controverse.
14:00
In onze reeks Beauty Talks over natuurlijke Marokkaanse schoonheidsproducten richten wij vandaag de aandacht op zwarte zeep.
10:00
De staat van het Mohammed V sportcomplex in Casablanca blijft onderwerp van gesprek.
8 apr 22:00
Rabat's Hof van Beroep veroordeelde een jonge man tot drie jaar in de gevangenis voor het belemmeren van de Koninklijke stoet.
8 apr 20:45
Er zijn honderden vrouwen (en enkele mannen) die leven van het vervoeren van goederen op de grens met de stad Sebta.
8 apr 19:30
Koning Mohammed VI, vergezeld door leden van zijn familie, verliet Marokko op vrijdag voor een familie-uitstapje naar Cuba.
8 apr 18:30
Het moet voor Europese investeerders eenvoudig worden om in Noord-Afrika werk en groei te scheppen.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi