marokko
1 apr 20:20
In Rabat is een vrouw het slachtoffer geworden van een sluwe manier van diefstal.
1 apr 18:48
Toen Barack Obama het halve land in rep en roer bracht en een eigen leger meenam met de grootst mogelijke wapens was er van kritiek geen sprake. Hoe anders is het gezeur om de pistooltjes die de beveiligers van koning Mohammed VI droegen?
1 apr 18:34
Marokko heeft boos gereageerd over het lekken van een brief aan koning Mohammed VI.
1 apr 17:45
Ongeveer twee weken nadat een wetsvoorstel werd ingediend voor een algeheel verbod op shisha in Marokko is het plan weer ingetrokken.
1 apr 16:24
De Marokkaanse monarch Mohammed VI zou tijdens zijn verblijf in het Waldorf Astoria aan de Herengracht in Amsterdam een complete muur hebben laten slopen voor meer ruimte.
1 apr 14:00
De Marokkaanse overheid heeft met een officiële reactie laten blijken niet blij te zijn met de islamofobe actie van gisterochtend.
1 apr 12:56
Terwijl het onderzoek naar het tramongeluk van gisteren in Casablanca vordert komen steeds meer verhalen in de publiciteit over de gewonden.
1 apr 12:06
Voor de Marokkaanse overheid is de maat vol nadat twee voetbalsupporters om het leven kwamen tijdens rellen in het Mohammed V stadion in Casablanca.
1 apr 11:56
Qatar is van plan om 50.000 Marokkaanse werknemers aan te nemen die in alle sectoren worden ingezet.
31 mrt 22:10
In een moskee in Oujda is een vechtpartij uitgebroken toen het geschil tussen twee mannen uit de klauwen liep.
31 mrt 17:51
Een Nederlandse havenoperator heeft aangegeven dat zij de eerste geautomatiseerde overslagterminal van Afrika in de haven van Tanger gaan financieren.
31 mrt 16:16
Marokkaans-Nederlandse joden hebben in een verklaring hun onvrede geuit over de uitspraken van VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon.
31 mrt 15:48
Green Valley International Real Estate is een bedrijf uit de Emiraten en heeft grootse plannen voor een mooie wijk in Marrakech.
31 mrt 15:19
Bij een botsing tussen een tram en een vrachtwagen (betonmixer) in Casablanca zijn minstens 24 mensen gewond geraakt.
31 mrt 14:04
In Laayoune, in het zuiden van Marokko, is de directeur van een school opgepakt nadat hij in een dronken bui een slaapzaal wilde betreden.

Populaire tags
brand
tiznit
mre
fez
vader
moord
al hoceima
piloten
safi
andy van der meijde
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
hervé renard
tanger
frmf
mohammed vi
spanje
rabat
marrakech
ajax
eredivisie
daesh
amsterdam