Het laatste nieuws over Marokko
13 jan 19:05
Een hoger salaris voor vrouwen na afronding studie dan de mannen!
13 jan 18:20
Het aangestelde hoofd van de regering onthulde gisterenavond dat de Koning zal deelnemen aan de volgende Afrikaanse Unie-top aan het einde van deze maand om de terugkeer van het Koninkrijk binnen deze continentale organisatie te verdedigen.
13 jan 16:50
Een prachtig systeem binnenkort om files en opstoppingen in de drukke stad te voorkomen.
13 jan 15:25
Koning Mohammed VI opende gisteren in Ben guerir het internationale platform voor onderzoek, testen en opleiding in zonne-energie genaamd 'Green Energy Park' (Groene Energie Park).
13 jan 13:28
De voorzitter van College voor de Mensenrechten (CNDH) in Marokko, Driss El Yazami, ontving gisteren een delegatie van de initiatiefnemers van een petitie tegen haat en vergoelijken van terroristische daden.
13 jan 10:34
Het directoraat-generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN) heeft de kosten van de nieuwe uniformen verduidelijkt. In totaal kosten de nieuwe outfits 40% minder in vergelijking met de oude.
13 jan 9:19
De 17-jarige jonge vrouw woonachtig in Inezgane vertelt aan Le360 de details van de agressieve daad door een delinquent met de bijnaam "AIDS".
21:30
Weliswaar minder enthousiast als we eerst waren, maar we mogen ons binnenkort weer verheugen op 't Afrikaanse toernooi.
20:30
In de regio van Outat El Haj, in de buurt van Fes, is een kat onlangs gered van een wisse dood dankzij het optreden van de brandweer.
19:45
De slechte prestaties van de Atlas Leeuwen tegen Finland ontmoedigde zelfs de meest optimistische supporters.
18:31
Abdellatif Hammouchi, directeur van DGSN, tolereert duidelijk geen wangedrag en wil discipline binnen de politieorganisatie.
17:46
Het ziet er allemaal een beetje hysterisch uit, maar de Koning kon de uitgereikte Koran zeer waarderen.
17:01
De man vergreep zich aan onder meer aan vrouwen die al in de prostitutie werkten of weggelopen waren van huis.
16:16
De talentvolle international hoopt op eerherstel bij zijn nieuwe werkgever.
15:32
Het centrum moet alle offers die er voor Marokko gebracht zijn eren.
14:00
Een migrant werd gisteren ineengedoken gevonden in de motorruimte van een auto tijdens een politiecontrole in de haven van Almeria in Spanje.
11:50
De bestuurder van de bus, die afgelopen zaterdag in brand vloog na een ongeval in de buurt van Agadir, is doorverwezen naar de onderzoeksrechter in Agadir.
10:35
Veilig, hygiënisch en vriendelijke mensen, dat is de conclusie van een Amerikaanse toerist terwijl hij door de medina van Marrakech wandelt.
09:20
Te midden van de groeiende controverse over het besluit van het ministerie van Binnenlandse Zaken om de verkoop en de productie van de boerka in Marokko te verbieden, heeft de Marokkaanse Shaikh Abdelhamid Abounaim publiekelijk gezegd dit verbod te trotseren.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi