marokko
19:19
In Tanger is het dak van het nieuwe sportcentrum Tanger Sports City ingestort.
18:35
De imam van de Hassan II moskee in Casablanca, Omar Kazabri, kan rekenen op veel steun nadat er een kritisch artikel over hem verscheen op Medias24.
18:00
Een zedendelinquent is in het zuiden van Marokko gearresteerd en inmiddels voor de rechter verschenen. Hij bekende 40 jonge vrouwen te hebben misbruikt.
17:27
De goudreserves zijn sinds 2012 hetzelfde gebleven. Jarenlang is er niks van gebruikt of aangevuld.
16:51
Een bus vol met Marokkaanse Nederlanders die na hun vakantie in Marokko onderweg naar Nederland waren zijn de dupe geworden van mogelijke oplichters.
14:50
De politie van Ain Chock, in Casablanca, heeft een psychoot gearresteerd nadat hij een oude man in een moskee had aangevallen.
14:00
De enige winnaar van een medaille tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro is afgelopen weekend op mooie wijze ontvangen door het Marokkaans publiek.
13:14
'Een man van het volk', zo kenmerkt de hele wereld koning Mohammed VI. Dankzij sociale netwerken kan iedereen zien waarom men hem zo noemt.
21 aug 17:30
De Amerikaanse acteur Jonah Hill heeft Marokko een 'echt interessante plek' genoemd in een interview met Thrilist.
21 aug 16:41
Vandaag is de slotdag van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Tijd om de balans op te maken.
21 aug 15:41
Koning Mohammed VI heeft gisteravond live op de Marokkaanse televisie een speech gegeven ter gelegenheid van de 63e verjaardag van de Revolutie van de Koning en het Volk.
20 aug 19:08
Over de kleding van moslima's is in Frankrijk en andere westerse landen veel te doen. Zeker nu sommige Franse gemeenten een boerkiniverbod hebben ingesteld.
20 aug 18:30
Een vierjarig kind is in Casablanca op brute wijze gemarteld door zijn stiefvader. Op internet zijn beelden opgedoken van het jongetje.
20 aug 18:03
Vorige week vond in Inezgane een verschrikkelijk incident plaats waar een slager, een moeder en haar tienerdochter bij betrokken waren.
20 aug 17:45
De Marokkaanse bokser Mohammed Rabii zal zondagmiddag door koning Mohammed VI worden ontvangen.

Populaire tags
elothmani
promotie
boersma
mogherini
turkije
chabab mohammedia
rivaldo
eu
daklozen
tetouan
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten