marokko
7 aug 22:00
Vanochtend vroeg renden een groep Sub-Sahara migranten bij grensovergangspunt Tarajal de grens over naar de Spaanse enclave Sebta.
7 aug 20:30
Een vader uit Binche (Henegouwen) en zijn twee zonen van zestien en twintig jaar worden vastgehouden in de Marokkaanse badplaats Agadir na een aanvaring met een animator van het hotel waar zij in verbleven.
7 aug 12:03
Crocopark had eerder al aangekondigd dat de geboorte van enkele krokodillenbaby's er aan zat te komen en zaterdag was het dan zo ver.
7 aug 10:01
Begin september wordt een nieuw tv-kanaal gelanceerd in het Marokkaanse audiovisuele landschap: Chada TV.
7 aug 8:00
In een op Youtube geplaatste video wordt de schilder Mohammed Er-Rajaoui kort gevolgd bij het maken van een portret van Koning Mohammed VI en kroonprins Moulay Hassan.
6 aug 22:00
Tientallen politieagenten werden onlangs gestraft voor het opzettelijk uitschakelen van bodycams die zijn opgezet om corruptie te bestrijden.
6 aug 20:40
Al kort na het overlijden van de ex-international werd de toezegging gedaan, onlangs werd het bedrag persoonlijk overhandigd aan de naasten van Dolmy.
6 aug 13:00
Volgens een document dat in Irak is gevonden, zouden verscheidene Daesh-strijders van Marokkaanse origine uit Europa afkomstig zijn. De Marokkaanse autoriteiten monitoren hun bewegingen nauwlettend in Irak en Syrië.
5 aug 22:00
Het ministerie van Onderwijs heeft zeven nationale onderwijsambtenaren geschorst en hun salaris bevroren, zij worden beschuldigt van het verduisteren van fondsen van het mislukte onderwijs noodplan van 2009-2012.
5 aug 16:01
Minder dan een uur na de dood van de legende van het Marokkaanse voetbal Abdelmajid Dolmy, belde Koning Mohammed VI de echtgenote van de overledene op om zijn condoleances over te brengen.
5 aug 13:01
Het Dar Si Said museum in Marrakech zal voortaan 'Nationaal Tapijtmuseum' heten en zal eind september 2017 openen, maakte de Nationale Museum Stichting bekend.
5 aug 10:01
Het officiële Youtube-kanaal van het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en Samenwerking publiceerde enkele dagen geleden (voor het troonfeest) een interessante Engelstalige video over het Koninkrijk Marokko.
4 aug 22:00
Een schokkende video van een slachthuis ging deze week rond op social media, waarbij een medewerker van het slachthuis de kijkers meeneemt voor een rondleiding om de zeer slechte conditie te laten zien
4 aug 20:30
Verschillende families van vastgezette Rif-demonstranten hebben besloten om de komende Eid al-Adha niet te vieren als reactie op de voortdurende detentie van hun familieleden, een aantal heeft nog niet besloten.
4 aug 19:02
De Algemene Delegatie voor Gevangenissen en Reïntegratie (DGAPR) heeft de deuren van de nieuwe gevangenis in Tanger geopend voor de pers.

Populaire tags
china
coronavirus
tweede kamer
premier league
hubei
afc ajax
transfer talks
chelsea fc
frankrijk
moskee
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
caf
syrië
hakim ziyech
palestina
mohammed vi