Het laatste nieuws over Marokko
31 jul 19:31
Koning Mohammed VI was vanmiddag bij de beëdigingsceremonie bij het Koninklijk paleis (Mechouar) in Tetouan van 1733 officieren van de verschillende militaire en paramilitaire instituten en scholen.
31 jul 18:22
Marokkaanse en Spaanse veiligheidsdiensten hielden vanochtend vroeg weer een bestorming tegen van de metershoge hekken bij de grensovergang bij Melilia.
31 jul 12:01
Het beveiligingsteam van de Saoedische koning onderschepte enkele illegale migranten die die aanmeerden op het strand naast zijn residentie.
31 jul 8:00
De brand die op vrijdag 28 juli uitbrak in een oase in de buurt van Assa in de regio Agadir, woekerde bijna 2 dagen voordat deze onder controle kon worden gebracht.
30 jul 22:00
Vergezeld door kroonprins Moulay El Hassan, prins Moulay Rachid, prins Moulay Ismail, en in aanwezigheid van de president van Gabon, hield Koning Mohammed VI vandaag een receptie in het Koninklijk Paleis in Tanger.
30 jul 20:49
De ploeg van Mark Wotte trok aan het langste eind in de altijd zo onvoorspelbare penaltyreeks.
30 jul 20:00
Silya werd gisterenavond vrijgelaten na een Koninklijk pardon, in een video geeft zij haar eerste reactie na haar vrijlating.
30 jul 16:35
In een goed gevuld Grand Stade de Tanger waren het de Parijzenaren die uiteindelijk aan het langste eind trokken.
30 jul 11:01
De Koninklijke Luchtmacht organiseert vandaag en morgen luchtshows bij de stranden van Tanger en M'diq ter gelegenheid van de viering van Eid Al-Arch (troonfeest).
30 jul 8:00
Koning Mohammed VI gaf gisterenavond een belangrijke en langverwachte troonrede. Daarnaast werd er Koninklijk pardon verleend aan 1178 gevangenen.
29 jul 22:00
Dit weekend raakte een man bij een ongeluk met zijn jetski ernstig gewond aan zijn geslachtsdeel.
29 jul 20:29
De voornaam van zijn zoon Massine werd gisteren eindelijk geaccepteerd in de wijk Maârif in Casablanca, waar de ambtenaren eerder weigerden de naam op te nemen in het register van de burgerlijke stand.
29 jul 19:00
Net zoals bij vele andere Marokkaanse profvoetballers trok ook zijn Janazah veel mensen.
29 jul 16:00
De ploeg van de Nederlander plaatste zich met een 1-0 eindstand voor de finale van het toernooi ten koste van tegenstander DR Congo.
29 jul 13:01
Het stedelijk vervoer in de stad Fez is uitgebreid door de introductie van 34 minibussen, voor een totale kostenplaat van 30 miljoen dirham.
29 jul 10:00
De Marokkaanse regering heeft aangekondigd dat het een ontwerpbesluit heeft aangenomen waarin een subsidie wordt vastgesteld voor buitenlandse filmproducties die in Marokko zijn opgenomen, met als doel het aantal producties te verdubbelen.
28 jul 21:00
Het onderzoek naar de kwestie van luxe auto's, die in het buitenland gestolen zijn en in Marokko worden ingevoerd, wordt groots aangepakt.
28 jul 20:02
De video van een visser in Al Hoceima schokt internetgebruikers, en met een goede reden. De vangst, een witte haai, is namelijk geclassificeerd als 'ernstig bedreigd'.
28 jul 19:01
Het Directoraat-Generaal Nationaal Veiligheid (DGSN) heeft woensdagavond de beslissing genomen om een politieagent en een politie-inspecteur van het politiebureau in Ksar El Kebir te schorsen in afwachting van een definitief oordeel over strafrechtelijke daden in verband met corruptie.
28 jul 16:30
Ook dit jaar is Marokko gastheer van de Franse Supercup, Trophée des Champions.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi