marokko
10 jul 17:02
De 'Commissie voor Modernisering en Renovatie van Marokkaanse Bioscopen' heeft financiële steun toegekend voor de renovatie van 11 bioscopen in het hele land, met als doel de bioscoopervaring in het land te verbeteren.
10 jul 15:03
De oud-bondscoach van Marokko vervolgt zijn trainerscarrière in de Botola Pro, de komende 2 seizoenen aan het roer bij IRT Tanger.
10 jul 13:04
De stad Agadir krijgt binnenkort het grootste opleidingscentrum in Afrika in de olie- en gassector.
10 jul 12:01
De familie vraagt iedereen een Dua te doen voor hun zoon, vandaag zou hen belangrijk ter ore komen over de staat van zijn hersenen.
10 jul 11:49
Goed nieuws voor de inwoners van Tinghir, er wordt binnenkort een nieuw provinciaal ziekenhuis gebouwd.
10 jul 10:34
Een noodplan om de bossen in Tanger te herstellen zal in de komende dagen operationeel zijn, zei Mohamed El Yaacoubi tijdens een persconferentie in Tanger.
10 jul 9:19
Het wordt in veel delen van Marokko nog warmer dan het al was, vanaf morgen is er een hittegolf voorspeld met temperaturen tussen de 38 en 46 °C graden.
9 jul 22:00
De autoriteiten in Melilia zullen dit jaar toestemming geven voor de invoer van Marokkaanse schapen ter gelegenheid van Eid Al-Adha.
9 jul 20:01
Voor de liefhebbers, de online kaartverkoop voor de Franse Supercup-wedstrijd AS Monaco - Paris Saint-Germain is gestart.
9 jul 18:30
Verscheidene mensenrechtenactivisten verzamelden zich gisteren voor het Marokkaanse parlement in Rabat om solidariteit met Hirak en de aangehouden Rif-activisten te tonen.
9 jul 17:02
Gisteren stond het oefenduel gepland tegen het Hongaarse DVTK, een hoofdrol was er meteen voor de onlangs aangetrokken middenvelder.
9 jul 16:01
Marokko...het heerlijke klimaat, het lekkere eten, de gezellige familiebezoekjes maar vooral ook de wandelingen door de talrijke souks met de o zo leuke spulletjes.
9 jul 15:01
De bondsvoorzitter laat in een persbericht weten de zaak nauwlettend te volgen en spreekt z'n medeleven uit.
9 jul 14:02
Het Marokkaanse nationale rugby team heeft zaterdag de 'Africa Silver Cup' gewonnen door in de finale Ivoorkust met 8-3 te verslaan.
9 jul 10:01
Een kleine aardbeving van 4,6 op de Schaal van Richter werd gisteren in noordoostelijke kuststreek van Nador waargenomen.

Populaire tags
coronavirus
duitsland
china
italië
hanau
transfer talks
lombardije
moskee
hubei
thierry baudet
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi