marokko
5 jul 14:02
Een aardbeving van 4,5 op de Schaal van Richter werd vanochtend in de provincie Figuig waargenomen, aldus een verklaring van het Nationaal Instituut voor Geofysica.
5 jul 11:50
Marokkaanse onderzoekers van de Hassan II Ben M'Sik universiteit in Casablanca hebben een robot uitgevonden die op een veilige manier het gif uit schorpioenen kan halen.
5 jul 10:35
De rederij Africa Morocco Link (AML) versterkt zijn vloot met een 3e veerboot genaamd 'Aylah', meldde de Spaanse media.
5 jul 9:20
Verschillende burgers en organisaties in het maatschappelijk middenveld hebben de gemeenteraad van Agadir, onder leiding van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (PJD), bekritiseerd.
5 jul 8:05
De Spaanse kustwacht vreest dat zo'n vijftig migranten zijn verdronken voor de Marokkaanse kust.
4 jul 22:00
Een gewelddadige clash tussen 2 rivaliserende drugsbendes in wijk Moulay Rachid had als gevolg dat moskeegangers tijdelijk de lokale moskee niet konden verlaten.
4 jul 21:01
Op een persconferentie gisteren in Al Hoceima verklaarde de nieuwe stadsgouverneur Farif Chourak dat de autoriteiten hebben besloten om de aanwezigheid van de veiligheidstroepen te onttrekken uit Imzouren en het Mohammed VI plein in Al Hoceima.
4 jul 18:45
Nog voor het einde van deze kalendermaand zal de door de Koning in het leven geroepen commissie duidelijkheid verschaffen over de oorzaak van de vertraging van de ontwikkelingsprojecten in Al Hoceima.
4 jul 18:02
Volgens het Spaanse agentschap EFE moesten de Marokkaanse veiligheidsdiensten en de Spaanse Guardia Civil vanochtend vroeg ingrijpen om een poging tot illegale immigratie van ongeveer 800 migranten naar Sebta tegen te houden.
4 jul 17:03
De inwoners van Fez hebben te kampen met een ware muggenplaag, tevergeefs wordt er aangeklopt bij de lokale autoriteiten. Gevreesd wordt er vooral voor de gezondheid van de kinderen.
4 jul 15:32
De politie in Zaouiat Cheikh, die behoren tot de territoriale brigade van Beni Mellal, hebben deze week meer dan 1000 liter sterke drank in beslag genomen die bedoeld was voor de verkoop.
4 jul 14:46
De vierpartijenbijeenkomst (G4) van de ministers van Binnenlandse Zaken van Marokko, Spanje, Portugal en Frankrijk is op gisteren geopend in Sevilla, Spanje.
4 jul 11:49
In totaal hebben 96 branden in de eerste helft van 2017 145 hectare bos vernietigd, volgens de Hoge Commissie voor Water en Bosbouw en Bestrijding van Woestijnvorming (HCEFLD).
4 jul 10:34
De nieuwe editie, gelanceerd onder het thema 'Het zomercentrum, een ruimte voor onderwijs en creativiteit', zal in vijf fasen plaatsvinden en duurt tot 28 augustus.
4 jul 9:19
Bij een verkeersongeval gisteren in Tanger raakten zestien mensen gewond, waarvan 1 ernstig.

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
china
tobias rathjen
terrorisme
frankfurt
afc ajax
hubei
shishalounge
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi