Het laatste nieuws over Marokko
9 jul 22:00
De autoriteiten in Melilia zullen dit jaar toestemming geven voor de invoer van Marokkaanse schapen ter gelegenheid van Eid Al-Adha.
9 jul 20:01
Voor de liefhebbers, de online kaartverkoop voor de Franse Supercup-wedstrijd AS Monaco - Paris Saint-Germain is gestart.
9 jul 18:30
Verscheidene mensenrechtenactivisten verzamelden zich gisteren voor het Marokkaanse parlement in Rabat om solidariteit met Hirak en de aangehouden Rif-activisten te tonen.
9 jul 17:02
Gisteren stond het oefenduel gepland tegen het Hongaarse DVTK, een hoofdrol was er meteen voor de onlangs aangetrokken middenvelder.
9 jul 16:01
Marokko...het heerlijke klimaat, het lekkere eten, de gezellige familiebezoekjes maar vooral ook de wandelingen door de talrijke souks met de o zo leuke spulletjes.
9 jul 15:01
De bondsvoorzitter laat in een persbericht weten de zaak nauwlettend te volgen en spreekt z'n medeleven uit.
9 jul 14:02
Het Marokkaanse nationale rugby team heeft zaterdag de 'Africa Silver Cup' gewonnen door in de finale Ivoorkust met 8-3 te verslaan.
9 jul 10:01
Een kleine aardbeving van 4,6 op de Schaal van Richter werd gisteren in noordoostelijke kuststreek van Nador waargenomen.
8 jul 22:00
In Marokko groeit de markt voor seksuele stimulantia snel. Maar niet alleen binnen het farmaceutische netwerk, de laatste inbeslagname van de Koninklijke strijdkrachten (FAR) laat zien dat de informele sector ook een belangrijke leverancier is.
8 jul 21:32
Wanneer voetbal even geen rol meer speelt...
8 jul 20:50
Vandaag stond in Nederland de voetbalwereld even stil toen hartproblemen Abdelhak Nouri parten speelden.
8 jul 20:31
Het publieke strand in Aïn Diab wordt frequent bezocht door de lokale bewoners uit Casablanca e.o., waarvan de meeste afkomstig zijn uit armere wijken en waar men nu de keuze krijgt om een parasol te huren of te vertrekken.
8 jul 17:30
Pak jij binnenkort je koffers om je vakantie bij familie in Marokko door te brengen? En neem je dan ook het liefst zoveel mogelijk mee terug naar huis? Je bent niet de enige!
8 jul 14:02
Pesticiden zijn verantwoordelijk voor 48,6% van al de gerapporteerde vergiftigingsdoden in Marokko in 2016.
8 jul 12:00
De inmiddels bekende waaghals Khalid Tenni heeft weer een nieuwe video gedeeld waarin hij dit keer aan een metershoge kraan hangt en de handstand doet op de rand.
8 jul 10:01
Het jaarlijks terugkerende evenement vond ditmaal plaats in de Marokkaanse hoofdstad Rabat, deze jaargang is alweer de 25e van de OPAM.
7 jul 22:00
Twee Marokkaanse soldaten die beschuldigd worden van het aansporen van soldaten en burgers om zich aan te sluiten bij het separatistische Polisario-front bij de militaire basis in de Bir Gandouz-regio zijn berecht.
7 jul 21:02
De Marokkaanse regering kondigde gisteren aan dat zij een wetsontwerp hebben aangenomen om Marokko's maritieme zones en territoriale wateren ten hoogte van de Marokkaanse Sahara en de Canarische eilanden af te bakenen.
7 jul 20:01
Het langverwachte oncologiecentrum in Al Hoceima is eindelijk klaar.
7 jul 18:05
Voor de tweede keer in zeer korte tijd wordt de Abdelmalek Essaadi universiteit in Tetouan opgeschrikt met een schandaal.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi