marokko
14 jun 13:04
De politie van Oujda is er vrijdagavond in geslaagd om een criminele bende te ontmantelen die in beroving was gespecialiseerd.
14 jun 11:49
Deze beroemde souk biedt in de maand Ramadan een divers aanbod en de handelaren hebben ervoor gezorgd dat de prijzen niet zijn verhoogd.
14 jun 10:34
Marokko werd unaniem gekozen als coördinator van de Afrikaanse staten en partijen betreffende het verdrag inzake het verbod op chemische wapens, aldus een verklaring van de Marokkaanse ambassade in Nederland.
14 jun 9:19
Marrakech is bezig met het versterken van de toegankelijkheid van de stad voor lichamelijk gehandicapten.
13 jun 22:09
Terwijl de sloop van de oude fontein die nog op het Mohammed V plein staat begint, biedt de nieuwe fontein die een paar meter verderop ligt al een spectaculair beeld die de oude fontein snel doet vergeten.
13 jun 21:00
De voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond zal naar eigen zeggen een gesprek arrangeren tussen beide heren.
13 jun 20:02
De Marokkaanse autoriteiten ontkennen de geruchten die circuleren op sociale media waarin wordt gezegd dat het tv-kanaal France24 verbannen is en zijn kantoren zou moeten sluiten.
13 jun 18:02
Dit keer geen Agadir, Marrakech of Tanger. Rabat is het nieuwe strijdtoneel in de WK-kwalificatiefase van de Leeuwen v/d Atlas.
13 jun 16:01
De Marokkaanse voetbalbond FRMF heeft alles in werking gesteld om van Munir El Haddadi een Marokkaans-international te maken.
13 jun 15:35
De minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita is gisteren naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gevlogen als onderdeel van het aanbod van Koning Mohammed VI om te bemiddelen in de huidige Golf-crisis.
13 jun 13:05
Elementen van de rechterlijke politie onderzoeken een video die al een paar dagen op social media circuleert en een dode man toont in het mortuarium van het regionale ziekenhuis in Tanger.
13 jun 11:50
Stadsactivisten luiden de noodklok en vereisen dat de bevoegde autoriteiten zo spoedig mogelijk optreden.
13 jun 10:35
De afdeling Nationaal Onderzoek van de Koninklijke Gendarmerie in Rabat heeft een Basha (vertegenwoordiger van het ministerie van Binnenlandse zaken) gearresteerd wegens het aannemen van omkopingsgeld.
13 jun 9:20
Bernardo Bacalhau laat in zijn ruim twee minuten durende video 'Winds from Morocco' een adembenemende blik zien op enkele landschappen in Marokko vanuit de lucht.
12 jun 22:00
Het Marokkaanse medium akhbarona publiceerde zojuist een nieuwsbericht dat in Agourai, in de provincie El Hajeb (ten zuiden van Meknes), een Nederlandse man en zijn Marokkaanse vrouw zijn omgekomen bij een verkeersongeval

Populaire tags
coronavirus
idlib
italië
duitsland
ridouan taghi
mocromaffia
china
marengo
frankrijk
afc ajax
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi