marokko
8 apr 17:00
De politie in de stad Salé arresteerde vier verdachten wegens vermeende betrokkenheid bij ontvoering voor losgeld, twee van hen hadden reeds een strafblad.
8 apr 15:02
Regeringshoofd El Othmani leverde zondag in Kigali een boodschap van Koning Mohammed VI af aan de president van Rwanda ter gelegenheid van de plechtigheid ter herdenking van de genocide.
8 apr 11:12
In Marokko moet een vrouw op 20 april voor de rechtbank verschijnen omdat ze een tweede keer getrouwd is.
8 apr 11:01
Op zaterdag 6 april gaf een separatist van Polisario zich over aan de Koninklijke Strijdkrachten bij de verdedigingsmuur.
8 apr 8:05
Het Duitse bedrijf Fresenius Medical Care had eerder toegegeven dat het steekpenningen had betaald aan Marokkaanse overheidsfunctionarissen.
7 apr 21:01
Eén van de jonge slachtoffertjes overleefde het drama niet.
7 apr 17:32
De aftrap van het Internationale Amazigh Filmfestival Issni N'Ourgh werd op vrijdag 5 april gegeven in aanwezigheid van vertegenwoordigers van verschillende buitenlandse landen.
7 apr 14:05
De Marokkaanse regering heeft de EU en Spanje opgeroepen om Marokko te helpen bij het controleren van migratie aan de Spaanse grens.
7 apr 10:03
Een groot deel van het vlees dat op de markt wordt gebracht in Fez, is afkomstig van illegale slachthuizen.
6 apr 21:02
Toegang tot een bus, een tram, het spoor oversteken, op het trottoir komen, toegang krijgen tot een geldautomaat...het is een echte hindernisbaan voor mensen met beperkte mobiliteit.
6 apr 17:30
Er waren 3 auto's betrokken bij het verkeersongeval.
6 apr 14:03
Woensdagavond vond er een simulatie plaats bij Cap Draâ (nabij Tan Tan) waar het Marokkaanse en Amerikaanse leger aan deelnamen.
6 apr 10:02
De provinciale autoriteiten in Zagora onderschepten afgelopen weekend 10 kamelen die een ton cannabis droegen.
6 apr 1:15
Het vonnis tegen de Hirak-gedetineerden in Casablanca, waaronder Nasser Zefzafi, werd zojuist in het hoger beroep bevestigd.
5 apr 21:10
De Marokkaanse eikel-vormige hasj is het gevaarlijkst en ongeschikt voor menselijke consumptie in 100 procent van de proefmonsters.
<< < 56 57 58 59 60 > >>

Populaire tags
verenigde staten
jemen
saoedi-arabië
advocaat
ridouan taghi
mocromaffia
nabil b
israël
islamitisch onderwijs
benjamin netanyahu
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi