marokko
2 mei 18:31
Een jonge man in de bloei van zijn leven verdronk gisteren in de buurt van de grotten van Hercules. Zijn lichaam is nog niet gevonden.
2 mei 17:45
Ook in Marokko heeft de populaire taxidienst voeten aan de grond gekregen, nu alweer 2 jaar geleden.
2 mei 17:00
De Koninklijke Commissie voor de bedevaart heeft besloten dat het registratieproces van pelgrims voor het jaar 2018 (1439 hidjra) op maandag 8 mei begint en eindigt op vrijdag 19 mei.
2 mei 16:01
Onlangs zat de minister van Energie om de tafel met de ambassadeur van Zweden in Rabat.
2 mei 13:04
Marokkanen die in het geheim tot het Christendom zijn bekeerd, eisen het recht om hun geloof openlijk te beoefenen in een land waar de Islam de staatsgodsdienst is en 'afvalligheid' wordt veroordeeld.
2 mei 10:34
De stad Aït Melloul was zondag 30 april het toneel van een verschrikkelijk tafereel.
2 mei 9:19
De organisatoren van Nador's Internationale Filmfestival hebben de Indiase ster Shah Rukh Khan uitgenodigd om deel te nemen aan de 2017-editie, welke staat gepland voor juli.
1 mei 22:00
Veiligheidsdiensten uit Spanje en Marokko hebben gezamenlijk 30 Marokkanen en Spanjaarden gearresteerd die verdacht worden van drugshandel, zei de nationale politie van Spanje gisteren in een verklaring
1 mei 21:15
De belangrijkste vakbonden gingen vandaag de straat op in Rabat en Casablanca. Zij riepen het hoofd van de regering op om dringend op hun eisen te reageren, de stijging van de lonen staat bovenaan de eisenlijst.
1 mei 17:01
Marokko is begonnen aan de constructie van een nieuw overgangspunt met de stad Sebta om de enorme drukte te verminderen bij het overgangspunt Tarajal II.
1 mei 16:02
Nog altijd onder contract bij het Oekraïense Dinamo Kiev kan Belhanda rekenen op serieuze interesse vanuit de Serie A.
1 mei 15:03
Er is een gerechtelijk onderzoek gestart naar dertien ambtenaren van verschillende afdelingen binnen het ministerie van Volksgezondheid.
1 mei 13:05
De snelste weg naar de Afrika Cup U20 in het vooruitzicht voor de jonge Atlas Leeuwen.
1 mei 10:35
Na de recente beslissing van de twee landen om de diplomatieke betrekkingen te herstellen, is de opening van een Marokkaanse ambassade in Havana in Cuba 'aanstaande', aldus een overheidsbron.
1 mei 8:05
Het aantal spa's en andere massagecentra blijft toenemen in Marokko, waardoor degenen die geïnvesteerd hebben in deze trendy en zeer winstgevende sector zich gelukkig mogen prijzen, meldt Al Massae.

Populaire tags
coronavirus
idlib
italië
duitsland
ridouan taghi
mocromaffia
china
marengo
frankrijk
afc ajax
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
transfer talks
mohammed vi