Het laatste nieuws over Marokko
11 apr 15:03
Een samenwerkingsovereenkomst voor het behoud van het Marokkaanse erfgoed is in Rabat ondertekend door het ministerie van Ambacht, Sociale en Solidaire Economie en het Nationale Museum Fonds (FNM).
11 apr 14:02
Het digitale marketing bureau O2M heeft gisteren de eerste online marktplaats voor tweedehands vrouwenkleding gelanceerd in Marokko.
11 apr 11:49
De makers van de Facebook groep 'De magie van het boek' zijn er in geslaagd om Marokkaanse lezers te mobiliseren voor hun project om regelmatige bijeenkomsten op openbare plaatsen te organiseren om te discussiëren over gelezen boeken.
11 apr 10:34
De rechtbank in Salé, die verantwoordelijk is voor terrorisme gerelateerde zaken, heeft onlangs haar eerste uitspraak gedaan in de zaak van het verheerlijken en aanmoedigen van de moord op de Russische ambassadeur in Turkije. De straffen variëren van acht maanden tot drie jaar gevangenisstraf.
11 apr 9:19
Acht nieuwe kandidaten strijden in het tweede seizoen van 'MasterChef Celebrity'. De eerste uitzending zal worden uitgezonden op de eerste donderdag van de maand van de Ramadan op 2M.
10 apr 22:15
Twee prachtige potten voetbal voor onze Marokkaanse internationals!
10 apr 21:45
Op Koninklijke instructie ontving Abdelfatah Louarak, inspecteur-generaal van de Marokkaanse strijdkrachten (FAR), Mohamed Hamad Thani Al Rumaithi, hoofd van de strijdkrachten van de Verenigde Arabische Emiraten, op het hoofdkwartier in Rabat.
10 apr 21:02
In onze eerder gestarte interviewsreeks met Marokkaanse profvoetballers is het vandaag de beurt aan Safouane Ahidar, aanvaller bij het Belgische KRC Genk.
10 apr 19:03
Zondagavond brak een brand uit in de saunaruimte (2de verdieping) van het Sofitel hotel, gelegen in de wijk Sidi Belyout in Casablanca.
10 apr 18:00
Mohamed Rabii vervolgt zijn voorbereiding op zijn tweede professionele gevecht, die gepland staat op 22 april in Duitsland.
10 apr 16:50
De nieuw benoemde minister heeft al veel hete hangijzers om aan te pakken, één daarvan is de voortdurende spanning in de noordelijke stad Al Hoceima en het omliggende gebied.
10 apr 15:35
Marokko veroordeelt met klem de verachtelijke terreuraanslagen die zondag waren gericht op twee kerken in de Egyptische steden Tanta en Alexandrië, waardoor tientallen doden vielen.
10 apr 14:20
Een definitieve overname lonkt voor de Marokkaans-international, staat nog altijd onder contract bij het Oekraiense Dinamo Kiev.
10 apr 11:50
Voor de derde editie van het streetart festival Jidar, gepland van 21 t/m 30 april in Rabat, eert de vereniging 'EAC-L'boulvart' straatartiesten uit de hele wereld.
10 apr 9:20
De biologische bananen van Tamri, op 54 km van de stad Agadir, zijn niet meer zo populair.
9 apr 22:00
De Watford-aanvaller kan zich de laatste WK-deelname van Marokko maar al te goed herinneren.
9 apr 21:00
Dalila Mosbah richtte Miss Moto Maroc op in 2011 en organiseert ieder jaar een bijeenkomst voor wereldwijde motorliefhebbers in Marrakech.
9 apr 20:00
De Rotterdammers voelen de hete adem in de nek van Ajax, titelstrijd barst nu pas los!
9 apr 19:00
Depressie is een ziekte die zeer serieus genomen wordt door Marokko. Volgens het ministerie van Volksgezondheid worden er veel inspanningen gedaan om deze ziekte te bestrijden.
9 apr 18:00
Drie mensen werden in Tanger gestoken door een individu met duidelijke tekenen van een psychische stoornis.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi