marokko
5 dec 11:21
De ontdekking van een nieuw drugshandel route tussen Marokko en Europa inspireerde de oprichting van een internationale onderzoekseenheid.
5 dec 10:10
In samenwerking met de Marokkaanse producente Khadija Alami, zal Fox Network Group een spionage-drama-serie filmen in Marokko met de titel 'The Nine'.
5 dec 8:02
De bewoners van de populaire wijk Hay El Barid in Rabat staken zelf de handen uit de mouwen om hun wijk op te knappen
4 dec 21:30
Drie Marokkaanse doelpunten houden we over onder aan de streep van deze speelronde.
4 dec 21:03
Een schokkende 15,9% van de Marokkanen leven op dit moment nog zonder fundamentele toiletten en sanitaire voorzieningen, volgens een recent rapport van Water Aid.
4 dec 20:01
In een rapport vrijgegeven op zaterdag (3 december) wijst de Gulf Cooperation Council (GCC) op het belang van het strategisch partnerschap met het Koninkrijk Marokko.
4 dec 17:01
Door het ontbreken van de vorming van een regering heeft thesaurier-generaal van het Koninkrijk, Nourreddine Bensouda, nog steeds geen instructies gegeven om de vergoedingen te betalen aan parlementariërs.
4 dec 15:03
De Europese Unie heeft 17 miljoen dirham geïnvesteerd in een project van INSAF voor de emancipatie van alleenstaande moeders en hun kinderen.
4 dec 14:04
Meerdere moskeegangers maakte de beslissing om de vrijdagpreek in Fes te boycotten als blijk van steun voor Mohammed Abyat, imam van de Youssef Ibn Tachfine Moskee, die donderdag werd ontslagen door het Ministerie van Islamitische Zaken.
4 dec 12:00
Een 40-jarige man, beschuldigd van het meerdere keren verkrachten van een 11-jarig meisje, is recent veroordeeld door een rechtbank van Marrakech tot twee jaar in de gevangenis.
4 dec 10:59
De prins zou de uitgesproken kandidaat zijn voor deze functie binnen het Olympisch Comité in Marokko.
4 dec 9:57
De tuin van de Avenue Moussa Bnou Noussair in de wijk Gauthier in Casablanca is volledig gerenoveerd door de bewoners zelf en met de hulp van een lokale NGO.
3 dec 22:06
In scene gezette ongevallen, een hoofdpijndossier voor Marokkaanse verzekeraars.
3 dec 21:32
Na een eerder formeel verbod lijkt de wielklem nu toch echt verleden tijd in de hoofdstad.
3 dec 20:26
Marokko's 'Darija Promotie Centrum' heeft aangekondigd dat zij het eerste Marokkaans dialect woordenboek (Darija-Darija) in de geschiedenis van Marokko zal lanceren.

Populaire tags
algerije
chan 2020
houcine ammouta
chan2020
berkane
racisme
eredivisie
halilhodzic
lokaal marokko
psv
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi