Het laatste nieuws over Marokko
10 jun 17:11
Prinses Lalla Salma is de vrouw van koning Mohammed VI en is in Marokko zeer geliefd dankzij haar liefdadigheidswerk en strijd tegen kanker.
10 jun 16:51
Koning Mohammed VI, vergezeld door kroonprins Moulay El Hassan, lanceerde gisteren de bouwwerkzaamheden voor een centrum voor Alzheimer-patiënten.
10 jun 16:32
Een jonge student is in Marokko gearresteerd door de politie omdat hij met een mes zwaaide naar docenten en begeleiders tijdens een schoolexamen.
10 jun 13:27
Ubisoft is een grote speler in de gamesector en heeft ook een kantoor in Casablanca.
10 jun 13:13
Radiostation Aswat heeft van de Hoge Autoriteit voor Audiovisuele Communicatie (HACA) in Marokko een waarschuwing gekregen.
10 jun 12:46
Een Marokkaans meisje dat moederziel alleen in België verbleef, is dankzij de bemoeienissen van politieagent Tarik en zijn Sittardse collega’s weer herenigd met haar vader.
21:01
Afgelopen dagen werd een foto van koning Mohammed VI op een terras in Parijs veelvuldig gedeeld. Hij verkeerde in het gezelschap van Michel Polnareff en Jamel Debbouze.
20:11
Een groep van ruim 70 imams en predikers is naar Spanje gestuurd om daar lezingen te geven en conferenties bij te wonen.
19:06
Het Marokkaanse fenomeen "tramdina" ontstaat nog geen 36 uur na het begin van de Ramadan.
18:01
Het Cervantes theater in Tanger gaat waarschijnlijk weer open.
17:10
Het Duits kookprogramma Kitchen Impossible gaat een van de afleveringen opnemen in Marrakech.
16:20
De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc heeft in Brussel de prijs European Award for Best Practices 2016 gewonnen.
15:33
Het is een jaarlijks terugkerend iets: organisaties die pleiten voor de vrijheid om overdag in het openbaar te eten tijdens de Ramadan.
14:51
De immens drukke vaarroute Almeria-Nador krijgt een nieuwe speler. Het Spaans bedrijf Armas gaat passagiers nu ook de oversteek aanbieden.
14:36
In België zijn twee mannen opgepakt omdat ze Ashraf Sekkaki uit zijn Marokkaanse cel wilden bevrijden.
8 jun 22:32
Sheikh Ali Belhadj roept Marokko en Algerije op om samen te werken aan een vreedzame oplossing voor het Sahara-conflict.
8 jun 21:02
De Marokkaanse overheid heeft zich uitgesproken over de terreuraanslag op een bus in Istanbul. Daar vielen minstens elf doden bij.
8 jun 20:03
Een migrant is gisteren op de eerste dag van de Ramadan overleden terwijl hij Melilla probeerde te bereiken via een riool.
8 jun 19:10
De rechtbank van Fes heeft zich uitgesproken over een man die met opzet vrouwen met het aidsvirus besmette.
8 jun 18:30
Het gebrek aan eten, tabak of verslavende middelen is voor veel Marokkanen een reden om compleet los te gaan bij eventuele ruzies.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi