Het laatste nieuws uit Marokko
14:18
Marokko nam gisteren in Caïro deel aan de 148e sessie met de ministers van Buitenlandse Zaken van de Arabische Liga.
11:48
Op het vlak van pedagogische technologie viel het uit Marokko afkomstige team in de prijzen tijdens dit internationale evenement.
10:33
Na de aardbeving in het zuiden van Mexico stuurde Koning Mohammed VI een condoleance bericht naar de Mexicaanse president.
08:03
Het motief hierachter is religieus, meldt Mohamed Hassad, de minister van Onderwijs.
12 sep 22:00
Opmerkelijk maar waar, de Marokkaanse douane zal binnenkort in Al Hoceima een veiling organiseren waar men ook zal proberen een in beslag genomen ezel van de hand te doen.
12 sep 21:01
Een leraar wiskunde kon onlangs in de kraag worden gevat door de lokale autoriteiten.
12 sep 20:02
Times goes fast, Hakim Ziyech is alweer één jaar in dienst bij de Amsterdammers!
12 sep 19:24
12 sep 19:00
Het Hof van Beroep in Al Hoceima was het niet eens met de eerdere veroordeling.
12 sep 18:02
Een Marokkaanse delegatie onder leiding van Nasser Bourita, minister van Buitenlandse Zaken, heeft op zondag deelgenomen aan de eerste Islamitische zomer top gewijd aan wetenschap en technologie.
12 sep 16:03
Deportivo Leganés had de deal met Watford FC al helemaal rond, gistermiddag werd de Marokkaans-international gepresenteerd.
12 sep 15:02
Het Marokkaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking gaf vandaag een speciale persverklaring uit.
12 sep 14:00
Marokko heeft er een kwaliteitsimpuls bij gekregen, de speler in kwestie nam zelf een videoboodschap op om z'n definitieve keus voor de Leeuwen van de Atlas toe te lichten.
12 sep 11:49
Geconfronteerd met het toenemende aantal gevallen van fysiek geweld tegen politieagenten, stuurde Abdellatif Hammouchi, hoofd van DGSN en DGST, een nota aan zijn ambtenaren ter herinnering aan hun verplichtingen maar ook aan hun rechten.
12 sep 10:34
Volgens het Spaanse persagentschap EFE heeft de CEPESCA (Spaanse Visserij Confederatie) de Europese Commissie (EC) gevraagd om de onderhandelingen te starten voor de vernieuwing van de visserijovereenkomst met Marokko, dat afloopt in 2018.
12 sep 8:04
Het gaat om vier algazal oryxen, drie vrouwtjes en een mannetje, afkomstig uit een Spaans zoölogisch park.
11 sep 22:00
De aankondiging daarvan is vandaag gedaan in Rabat door de minister van Buitenlandse Zaken van Kaapverdië, Luis Filipe Tavares, na een ontmoeting met de staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, Mounia Boucetta.
11 sep 21:02
Marokko heeft het hoogste aantal zelfdodingen in de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika) met 800 zelfdodingen per jaar.
11 sep 20:01
In de reeks met Marokko's steden richten wij de spotlights op Marrakech.
11 sep 19:03
Een politieagent in Moulay Driss Zerhoun werd gedwongen om zondag in de vroege ochtend zijn dienstwapen te gebruiken om drie dronken personen tegen te houden en te arresteren.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi