marokko
8 nov 15:03
Als onderdeel van het milieu-actieplan gelanceerd op de COP22, kondigde Royal Air Maroc de lancering van het eerste luchthaven sorteercentrum in Afrika aan.
8 nov 14:15
De Marokkaanse inlichtingendiensten zijn extra alert na ontcijfering van versleutelde gesprekken tussen leden van Daesh waarin zij spreken over geplande aanslagen in verschillende landen.
8 nov 12:41
Een man en twee kinderen zijn zondagnacht omgekomen bij een verkeersongeval dat plaatsvond in de gemeente Ahl Marbaâ op een weg die leidt naar Douar Oulad Rkiaâ (provincie Fkih Ben Saleh), zeggen de lokale autoriteiten.
8 nov 11:55
Het transportbedrijf M'dina integreert Google Maps om gebruikers in staat te stellen om de bus routes te volgen en hun reizen te plannen. En dat is voor het eerst in Noord-Afrika!
8 nov 11:07
Koning Mohammed VI had gisteren in het presidentieel paleis in Dakar een één-op-een ontmoeting met de president van de Republiek Senegal, Macky Sall.
8 nov 10:21
Hevige regenbuien die gisterennacht vielen tussen de Rhamna en Youssoufia provincies veroorzaakte zware overstromingen met de dood van een 12-jarig meisje tot gevolg.
8 nov 8:50
De 22e VN-conferentie over klimaatverandering (COP22) is gisteren geopend in Marrakesh onder voorzitterschap van Marokko.
8 nov 8:03
De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred blijft in de gevangenis, zijn detentie werd gisteren bevestigd door het Hof van Beroep in Parijs.
7 nov 12:51
Het aangewezen hoofd van de regering, Abdelilah Benkirane, zegt dat hij niet zal toegeven aan de "chantage" van een partij en dat hij geen concessies zal doen die de democratische keuze schaden.
7 nov 11:41
Mark Nassif, de directeur van de activiteiten van Renault in Marokko, bevestigde vrijdag dat het bedrijf Tanger als de auto-industrie hub van Afrika wil maken, volgens een nieuw rapport van de Maghreb Arab Presse (MAP).
7 nov 10:31
De Koninklijke Gendarmerie ondergaat momenteel een enorme reorganisatie en herschikking van staffunctie in veel regio's van het Koninkrijk.
7 nov 8:05
Koning Mohammed VI hield gisterenavond zijn toespraak voor de 41ste verjaardag van de Groene Mars vanuit Dakar, Senegal.
6 nov 21:55
Een luchtvracht douanier wordt vastgehouden voor het doorlaten van een pakket met hasj.
6 nov 21:29
Er blijkt flink wat zwart goud beschikbaar in Marokko, aldus een Britse oliemaatschappij.
6 nov 21:09
Grote spelers, zoals o.a. Maradona en Hadji, kwamen samen om de 41ste verjaardag van de Groene Mars te vieren.

Populaire tags
duitsland
coronavirus
hanau
china
tobias rathjen
terrorisme
frankfurt
afc ajax
hubei
shishalounge
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
golaso
verenigde staten
politie
eredivisie
iran
turkije
syrië
caf
hakim ziyech
palestina
mohammed vi