Het laatste nieuws uit Marokko
8 mrt 11:49
Er is een steeds grotere verslechtering van de mooiste plekjes in Tanger, zoals het grote theater van Cervantes, de Plaza de Toros en Dar Niaba.
8 mrt 9:19
Marokkaanse truckers, die de bufferzone (Kandahar) in Guerguerat gebruiken, hebben een video gepost die informatie geeft over de afpersingspraktijken van de Polisario milities.
7 mrt 22:00
Gisteren was de premier van het land te gast bij de emir van het olierijke Qatar.
7 mrt 21:05
Een prachtig streven van beide landen, wellicht eindelijk het mondiale eindtoernooi (gedeeltelijk) naar Marokko!
7 mrt 20:14
Kathleen Wynne, de premier van Ontario, Canada heeft een brief naar de Marokkaanse Kamer van Koophandel in Canada gestuurd waarin ze vraagt om meer economische samenwerking tussen Marokko en Canada.
7 mrt 19:29
Nadat de Marokkaanse voetbalbond haar handen afhield van de supportersgroep, buigt het gerecht zich over hen.
7 mrt 18:02
Geheel verrassend is 't niet, maar als Marokko ergens goed in is dan is het wel in de productie van arganolie.
7 mrt 17:01
Om meer aandacht voor de zaak te trekken deden honderden kindjes zondag mee aan de Internationale marathon in Rabat.
7 mrt 14:52
Uit een onlangs verschenen rapport van de 'Mohammed Bin Rashid School of Government' is gebleken dat de Arabische taal onder Marokkaanse Facebook gebruikers is gestegen van 32% naar 69%.
7 mrt 12:31
De gerechtelijke politie van de stad Erfoud heeft zondag een onderzoek geopend, onder leiding van het openbaar ministerie, naar een persoon die een politieagent aanviel op de Boulevard Moulay Ismail.
7 mrt 10:10
Nieuw geweld tussen voetbalfans zondag verwondde tien mensen in Marokko in de marge van de wedstrijd tussen de Fez Moghrèb en Union Sidi Kacem (D2).
7 mrt 9:05
De beroemde Marokkaanse podcaster Mustapha Swinga is terug met een nieuwe video.
6 mrt 22:01
De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) heeft besloten om noch de "Wydad Casablanca" noch "Chabab Rif Al Hoceima" supporters te bestraffen na de gewelddadige incidenten, die plaatsvonden in de straten van Alhoceima.
6 mrt 21:22
Spanje heeft Marokko belooft te steunen in de Europese Unie in ruil voor meer beveiliging op de Marokkaanse grens van Ceuta en Melilla, staat in een recent uitgegeven diplomatieke overeenkomst tussen de twee landen.
6 mrt 20:04
De politie in Sidi Slimane arresteerde gisteren twee personen wegens hun vermeende betrokkenheid bij drugshandel en gewelddadige beroving.
6 mrt 18:02
Het Amerikaanse merk "Kate Spade New York" haalde inspiratie uit Marokko voor de nieuwe lente 2017 collectie.
6 mrt 17:03
De voetbalclub van El Jadida liet vrouwen zaterdag de wedstrijd tegen het elftal uit Marrakech gratis bijwonen, in aanloop naar de Internationale Vrouwendag op 8 maart.
6 mrt 15:03
Nadat eerder bekend werd dat Lauryn Hill zou optreden op Mawazine, is daar nu ook Alpha Blondy aan toegevoegd.
6 mrt 14:05
De derde editie van het steeds groter wordende gastronomische festival getiteld "Festival de la Cuisine" werd in Agadir gehouden van 2 t/m 4 maart.
6 mrt 11:50
De Marokkaanse autoriteiten namen vrijdag in Kasba Tadla, provincie Béni-Mellal, 1,5 ton hasj in beslag in een in Marokko geregistreerd voertuig.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi