Het laatste nieuws over Marokko
20:05
De Marokkaanse ambassadeur in de Verenigde Staten, Rachad Bouhlal, vertegenwoordigde koning Mohammed VI bij de afscheidsceremonies rond Muhammad Ali.
19:02
De handelsvertegenwoordiger van Rusland en Marokko, Viacheslav Jrulev, heeft aangegeven dat Rusland dit jaar meer Marokkaanse groenten en fruit gaat importeren.
17:08
Michelle Obama gaat deze maand nog naar Marrakech voor een vakantie met haar twee dochters.
16:18
In Marokko is ophef ontstaan nadat sommige bronnen een foutief bericht de wereld in hadden geslingerd over 110 arrestaties als gevolg van een telefoondiefstal.
15:30
De Verenigde Staten hebben het besluit om Marokkaanse citrusvruchten te boycotten teruggedraaid.
14:05
Cristiano Ronaldo, Jennifer Lopez, Rafael Nadal en Ali B. Ze duiken allemaal op in de nieuwe videoclip van de Marokkaans-Zweedse hitproducer RedOne.
10 jun 21:38
In de heilige maand Ramadan willen we natuurlijk extra aandacht geven aan een aantal goede doelen.
10 jun 20:15
Na maanden van werk heeft de medina van Fes een nieuwe look.
10 jun 19:30
De aanvoerder van de Leeuwen van de Atlas snapt niet waarom zoveel ophef is ontstaan nadat hij en ploeggenoot Youssef El Arabi shisha rookten tijdens een interlandperiode.
10 jun 18:17
De Afrrikaanse Ontwikkelingsbank (AOB) heeft Marokko een lening toegekend van 975 miljoen dirham.
10 jun 17:11
Prinses Lalla Salma is de vrouw van koning Mohammed VI en is in Marokko zeer geliefd dankzij haar liefdadigheidswerk en strijd tegen kanker.
10 jun 16:51
Koning Mohammed VI, vergezeld door kroonprins Moulay El Hassan, lanceerde gisteren de bouwwerkzaamheden voor een centrum voor Alzheimer-patiënten.
10 jun 16:32
Een jonge student is in Marokko gearresteerd door de politie omdat hij met een mes zwaaide naar docenten en begeleiders tijdens een schoolexamen.
10 jun 13:27
Ubisoft is een grote speler in de gamesector en heeft ook een kantoor in Casablanca.
10 jun 13:13
Radiostation Aswat heeft van de Hoge Autoriteit voor Audiovisuele Communicatie (HACA) in Marokko een waarschuwing gekregen.
10 jun 12:46
Een Marokkaans meisje dat moederziel alleen in België verbleef, is dankzij de bemoeienissen van politieagent Tarik en zijn Sittardse collega’s weer herenigd met haar vader.
9 jun 21:01
Afgelopen dagen werd een foto van koning Mohammed VI op een terras in Parijs veelvuldig gedeeld. Hij verkeerde in het gezelschap van Michel Polnareff en Jamel Debbouze.
9 jun 20:11
Een groep van ruim 70 imams en predikers is naar Spanje gestuurd om daar lezingen te geven en conferenties bij te wonen.
9 jun 19:06
Het Marokkaanse fenomeen "tramdina" ontstaat nog geen 36 uur na het begin van de Ramadan.
9 jun 18:01
Het Cervantes theater in Tanger gaat waarschijnlijk weer open.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi