Het laatste nieuws over Marokko
7 jul 21:10
In 2011 initieerde Stichting Petit Maroc ‘Elk Kind Een Schooltas’. Een initiatief van de Rotterdamse Fatima Talbi met als doel om 150 wees- en kansarme kinderen in Marokko te voorzien van een gevulde schooltas, zodat deze kinderen met een glimlach en zonder zorgen het nieuwe schooljaar kunnen starten.
7 jul 20:54
Iedereen kent de kleine Marokkaanse Yahya El Jabaly inmiddels wel. Hij werd zonder gezicht geboren. Zijn toekomst ziet er veel beter uit dankzij de hulp van Fatima Baraka.
7 jul 20:19
De Raad van Mensenrechten van de Verenigde Naties hebben de inlichtingendiensten van Marokko als beste van de MENA-regio.
7 jul 19:41
Op sociale netwerken speculeren Marokko erop los over de gezondheid van koning Mohammed VI.
7 jul 19:01
Het Palmeraie Resort, dat op een paar kilometer van Marrakech ligt, heeft een award voor 'Beste Afrikaanse Resort' gewonnen.
7 jul 18:29
Spanje heeft het dreigingsniveau na aanslagen in Tunesië en Frankrijk omhoog geschroefd naar niveau vijf. Het land vreest aanslagen op toeristen onderweg naar Marokko.
7 jul 17:55
Drie Marokkaanse illegalen zijn in Kroatië om het leven gekomen door een verwoestende brand.
7 jul 17:38
Ahmed Mansour is een van de bekendste en invloedrijkste journalisten van de Arabische wereld en heeft ongenadig hard uitgehaald naar Marokkaanse journalisten.
21:30
Nadat twee Franse journalisten afgelopen februari Marokko uitgezet werden was het afgelopen vrijdag opnieuw raak.
21:00
In Inezgane zijn twee tieners opgepakt voor het lastigvallen van twee meisjes.
20:28
Leden van een Turkse bende hebben enkele rijke Marokkaanse vrouwen opgelicht door hen sieraden van nep goud te verkopen.
20:19
Marokko staat bekend als één van de meest tolerante Arabische landen jegens joodse burgers. Dat blijkt ook uit één nieuw onderzoek van een joodse denktank.
19:59
Zakaria Bakkali vervolgt zijn toekomst bij Valencia. De Spaanse grootmacht maakt via de clubkanalen melding van de komst van de voormalige aanvaller van PSV.
17:15
De Marokkaanse kickbokser Badr Hari is bezig met een bijzondere reis. Hij is momenteel in Saudi-Arabië voor de Umrah, de 'kleine' islamitische bedevaart.
4 jul 19:25
In Kenitra staat een vrouw terecht in een van de meest vreemde zaken ooit in Marokko.
3 jul 21:05
Een imam van Marokkaanse komaf hoorde in de Canadese stad Toronto dat een jonge moslim een kerk vernielde en kwam direct in actie.
3 jul 19:13
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft gereageerd op de schokkende mishandeling van een homoseksuele man in Fes.
3 jul 18:43
Op YouTube is een filmpje verschenen van een Britse documentaire over Marokko.
2 jul 21:05
De Marokkaanse toerismeminister heeft toeristen die naar Marokko willen reizen gerustgesteld door te stellen dat Marokko veilig is.
2 jul 20:13
Een Marokkaans koppel dat in de Spaanse stad Malaga vier jaar celstraf kreeg heeft deze straf afgekocht voor slechts negenhonderd euro.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi