Het laatste nieuws uit Marokko
15:30
De matchwinner tegen Ivoorkust aan 't woord in de persconferentie.
13:56
Succes waar heel Marokko naar snakt binnen handbereik!
12:00
Fez' ook wel 'Faz' is een Arabisch woord dat staat voor pikhouweel waarbij verwezen wordt naar een legendeverhaal over Idriss I die een gouden-zilveren pikhouweel zou gebruikt hebben om de grenzen van Fez te omlijnen.
28 jan 21:55
Vier mensen werden gedood en twee anderen raakten ernstig gewond bij een verkeersongeval afgelopen vrijdag op de nationale weg N1 in de buurt van de zuidelijke stad Guelmim.
28 jan 19:00
Marokko is van plan om de slakken productie op te voeren om zijn plaats op de mondiale markt te herwinnen. Het is de bedoeling om de productie te verhogen van 10 ton naar 40 ton over een periode van vier jaar.
28 jan 16:30
28 jan 14:45
Mentaal pieken is één van de randvoorwaarden voor een overwinning.Dit
28 jan 14:03
In Marokko verzamelden diplomaten en Chinese onderdanen zich bij de Chinese ambassade in Rabat.
28 jan 14:03
In Marokko verzamelden diplomaten en Chinese onderdanen zich bij de Chinese ambassade in Rabat.
28 jan 12:30
Een Nigeriaanse man werd afgelopen maandag gearresteerd op de internationale luchthaven Mohammed V nadat werd ontdek dat hij 1,3 kg cocaïne in capsules verborgen had in zijn maag.
28 jan 11:15
Koning Mohammed VI, vergezeld door prins Moulay Ismail, is gisterenmiddag vertrokken naar Ethiopië vanaf de internationale luchthaven Mohammed V in Casablanca.
27 jan 22:00
Marokko speelt a.s. zondag in de kwartfinale tegen Egypte in het Port-Gentil stadion en de grasmat aldaar ziet er zacht gezegd niet echt denderend uit.
27 jan 20:02
De commando's van BCIJ ontmantelde eerdere vandaag een terroristische cel van Daesh bestaande uit zeven personen die opereerden in verschillende steden van het Koninkrijk.
27 jan 18:51
De directeur van een bankfiliaal in Temara heeft onlangs 18 miljoen dirham verduisterd van de rekeningen van klanten, waarna hij vluchtte naar Zweden.
27 jan 16:21
Eerder vandaag plaatsten wij reeds een nieuwsartikel over één van de grootste anti-terrorisme operaties in Marokko waarbij een Daesh cel werd ontmanteld. Er is inmiddels meer bekend over het arsenaal wat daarbij gevonden is.
27 jan 15:06
Deze automobilist was het helemaal zat en besloot een video te maken waarin hij verteld over de staat van de wegen en de gladheid van sommige ervan.
27 jan 12:36
Elementen van de speciale terrorismebestrijding teams (onder de BCIJ) hielden vanochtend één van de grootste anti-terrorisme operatie. Zij ontmantelden een nieuwe cel verspreid over vijf steden.
27 jan 11:49
Na een tijdje radiostilte laat Ziyech weten met bewondering naar zijn ploeg te kijken.
27 jan 10:34
De regio Souss Massa lijdt al jaren aan een toename van het aantal wilde zwijnen. In Agadir is de 'Regionale Directie van Water en Bossen en de bestrijding van woestijnvorming' (DREFLCD) op zoek naar een oplossing voor dit probleem.
27 jan 9:19
Het is een aanblik die we normaal gesproken niet snel zullen zien in de straten van Chefchauouen, een salsa dansend stel!

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi