Het laatste nieuws over Marokko
27 apr 21:02
Het Egyptisch ministerie van Islamitische Zaken organiseerde onlangs het Wereldkampioenschap voor Koran recitaties.
27 apr 20:17
In de zuidelijke stad Marrakech is een baby achtergelaten op een markt. Het kind werd in een mandje aangetroffen.
27 apr 19:25
De burgemeester van Badalona, Xavier Garcia-Albiol, heeft afwijzend gereageerd op berichten over een moskee die door de Marokkaanse overheid gebouwd zou worden.
24 apr 20:50
Dalal is een jong Marokkaans meisje en heeft de pech getroffen te zijn door botkanker. Om het bewustzijn over de ziekte bij landgenoten te vergroten heeft ze een speciale actie op poten gezet.
24 apr 19:34
De Franse komiek Dieudonné zou aanvankelijk op 29 april optreden in de overdekte hal van het Mohammed V complex in Casablanca maar wegens technische redenen gaat dit niet door.
24 apr 17:45
De Frans-Marokkaanse journalist Ali Lamrabet is van plan om een nieuw satirisch weekblad in Marokko te beginnen.
24 apr 17:36
Een vliegtuig, vertrokken van Parijs en onderweg naar Agadir, heeft een noodlanding gemaakt in Casablanca.
24 apr 16:43
In de eeuwige strijd tegen douaniers moeten drugssmokkelaars steeds creatiever zijn in hun poging de drugs in Europa te krijgen.
24 apr 14:34
Op bevel van koning Mohammed VI hebben de Marokkaanse autoriteiten immense hoeveelheden medicijnen naar Guinee gestuurd.
23 apr 20:24
Sinds maandag zijn de autoriteiten druk bezig met een metamorfose van het Djemaa El Fna plein in Marrakech. Het plein krijgt een nieuwe indeling met gloednieuw materiaal.
23 apr 19:34
Premier Abdelilah Benkirane is op z'n zachtst gezegd niet blij met de romance tussen twee onderministers van zijn Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (PJD).
23 apr 18:01
De Marokkaanse Koninklijke Landmacht heeft de ambitie om het aantal vrouwen in de gelederen te verhogen.
23 apr 17:48
Een Spaans-Marokkaans echtpaar is in Turkije opgepakt op verdenking van het hebben van banden met jihadisten en lidmaatschap van de extremistische organisatie Daesh.
22 apr 20:01
Een filmpje op YouTube heeft veel reacties uitgelokt. In Marokko werd een inbreker op heterdaad betrapt en toen hij in de klauwen van woedende buurtbewoners viel kreeg hij rake klappen.
21 apr 22:22
Drie mijnwerkers zijn in Sidi Boubkar, regio Jerada, omgekomen nadat zij twee kilometer onder de grond werden getroffen door een instorting.
21 apr 21:06
De Marokkaanse minister van Justitie, Mustapha Ramid, heeft gisteren duidelijkheid gegeven over enkele bekritiseerde wetten.
21 apr 20:10
Nacer Ibn Abdeljalil is erin geslaagd om de loodzware opdracht om de Marokkaanse vlag op de Noordpool te planten uit te voeren.
21 apr 19:00
Twee Marokkanen zijn opgenomen in een lijst met honderd machtigste Arabieren onder de veertig jaar. De lijst is samengesteld door Arabian Business.
21 apr 17:12
In een week waarin veel wordt gesproken over illegale immigratie en de gevaren ervan vond ook in Marokko een opmerkelijke gebeurtenis plaats.
21 apr 16:55
Een Italiaanse krant heeft een artikel gepubliceerd waarin het sprak over een 'nieuwe 11 september' in de Maghreb. Marokko staat hoog op het lijstje van potentiële doelen.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi