Het laatste nieuws over Marokko
21 apr 17:12
In een week waarin veel wordt gesproken over illegale immigratie en de gevaren ervan vond ook in Marokko een opmerkelijke gebeurtenis plaats.
21 apr 16:55
Een Italiaanse krant heeft een artikel gepubliceerd waarin het sprak over een 'nieuwe 11 september' in de Maghreb. Marokko staat hoog op het lijstje van potentiële doelen.
20 apr 22:13
Een vrouw is in Casablanca gearresteerd nadat ze meerdere malen had geprobeerd haar baby te verkopen.
20 apr 21:25
In Agadir opent binnen enkele weken een bijzonder dierenpark. De zuidelijke stad krijgt een speciaal 'krokodillenpark'.
20 apr 20:10
In het Lingen heeft een Marokkaanse asielzoeker zichzelf in brand gestoken. Het drama vond zaterdag plaats.
20 apr 19:30
De Arab Family Organization (AFO) heeft de winnaar bekendgemaakt van een speciale award.
20 apr 17:38
De vereniging van Marokkaanse Real Madrid fans, bekend als Pena Casa Madridista, heeft zaterdag van zich laten horen tijdens een wedstrijd van De Koninklijke.
20 apr 17:29
De spelers en technische staf van Chabab Atlas Khenifra zijn met de schrik vrijgekomen nadat hun bus betrokken raakte bij een frontale botsing.
20 apr 17:18
Najat Aatabou gaat door het leven als een van de meest bekende zangeressen van Marokko maar ziet daar graag verandering in komen.
20 apr 15:50
De afgelopen weken zijn duizenden mensen om het leven gekomen bij het illegaal oversteken van de Middellandse Zee.
17 apr 22:06
Marokko was met een delegatie onder leiding van ambassadeur Abdelouahab Bellouki ook aanwezig tijdens de tweedaagse cybertop in Den Haag.
17 apr 21:27
Marokko stapt uit de coalitie die tegen beweging Daesh strijdt. Het Noord-Afrikaans land vocht met zes gevechtsvliegtuigen op verzoek van de VAE mee.
17 apr 19:35
Twee Franse vrouwen hebben in een paar dagen tijd zelfmoord gepleegd in het zuiden van Marokko. Een van hen kon ternauwernood gered worden.
17 apr 18:30
Marokko en Algerije vliegen elkaar op diplomatiek en politiek vlak regelmatig in de haren maar uiteindelijk blijkt broederliefde altijd de boventoon te voeren.
17 apr 16:49
De schok onder leerlingen is groot nadat zij het nieuws hoorden over het ongeluk waarbij 34 mensen om het leven kwamen in provincie Tan-Tan.
17 apr 16:27
Lidstaten van de Europese Unie moeten hun verantwoordelijkheid nemen bij het opvangen van de duizenden migranten die de Middellandse Zee proberen over te steken.
17 apr 13:53
In een huis in Phoenix zijn vijf doden gevonden. Het gaat om drie mannen en twee vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Zij waren allen gerelateerd aan elkaar.
16 apr 22:42
Marokko zou best een kans maken om het WK van 2026 te organiseren, zo stelt FIFA-baas Joseph Blatter.
16 apr 22:00
Islamitisch bankieren krijgt in Marokko steeds meer vorm. De politiek is er hard mee bezig en ook steeds meer bedrijven uit het Midden-Oosten beloven zich te vestigen in het Noord-Afrikaans land.
16 apr 20:04
Een blinde man, die bekend staat als Blind Dave, heeft een geweldige prestatie neergezet door de Marathon des Sables in Marokko uit te lopen.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi