Het laatste nieuws over Marokko
10 apr 21:58
De Franse president Francois Hollande heeft positief gereageerd op een brief van aanwezigen van de bijeenkomst van het World Amazigh Congres (RMA).
10 apr 20:17
De politie van Meknes heeft een vrouwelijke leerkracht gearresteerd toen ze aan het bedelen was.
10 apr 19:45
De grootmoefti van Saudi-Arabië heeft gereageerd op een vermeende fatwa die hij heeft uitgevaardigd over een vreemd onderwerp.
10 apr 18:33
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft vliegensvlug gereageerd op het tragisch ongeval, waarbij zeker 31 personen om het leven kwamen.
10 apr 17:15
Een rechter in Spanje heeft de arrestatie en uitlevering gelast van zeven Marokkanen die in het verleden betrokken zouden zijn geweest bij moordpartijen en martelingen in de Westelijke Sahara in Marokko.
10 apr 13:24
In het historisch plekje Oualili, op ongeveer 30 kilometer van Meknes, is een vrouw administratief dood maar in werkelijkheid bruist ze nog van het leven.
10 apr 13:04
Als zakkenroller kan je deze twee vrouwen uit Marokko maar beter niet tegenkomen.
10 apr 12:38
Bayern München kan een nieuw blessuregeval bijtekenen in de selectie. Verdediger Medhi Benatia is twee tot vier weken uitgeschakeld met een spierkwetsuur.
10 apr 12:06
Een bus vol jonge sporters is vrijdagochtend vroeg in Marokko frontaal op een tankauto gebotst.
9 apr 20:09
Een Italiaanse journalist met 34.000 volgers op Twitter heeft een foto getweet met daarbij een zeer zorgwekkend stukje tekst.
9 apr 19:30
Koning Mohammed VI heeft Ahmed Tawfik, de minister van Islamzaken, bevolen om het aantal vrouwen op belangrijke religieuze plaatsen te vermeerderen.
9 apr 17:39
De politie in het noordoosten van Spanje heeft woensdag tien mensen opgepakt die verdacht worden van jihadistische activiteiten en banden met de extremistische organisatie Daesh
9 apr 17:32
De al-Noor Tower in Marokko lijkt er toch te komen. Dat meldt de officiële website van de Arabische investeringsgroep.
9 apr 17:18
Oud-voetballer Ali Boussaboun (35) werkt momenteel als scout voor de Marokkaanse voetbalbond en heeft een duidelijke taak.
9 apr 17:04
Het hoger beroep van Hamza B. dat donderdagochtend zou dienen in de Marokkaanse stad Tanger, is uitgesteld tot zeker 23 april.
9 apr 16:16
Een foto zegt meer dan duizend woorden, heeft journalist Arthur Brisbane in 1911 gezegd. Uit een galerij met daarin foto's uit Marokko blijkt dat dit zeker het geval is.
8 apr 21:34
Drie Senegalezen zijn in Marokko het slachtoffer geworden van een tragisch huiselijk ongeval. Het drietal werd dood gevonden in hun appartement in de Firdaous Oulfa buurt in Casablanca.
8 apr 20:45
In heel Marokko vormen zwerfhonden een probleem. Marokkanen komen er liever niet mee in aanmerking en sommige gemeentes kiezen ervoor om ze tegen te gaan door ze simpelweg te doden.
8 apr 20:06
De minister van Justitie, Mustapha Ramid, heeft nieuwe straffen aangekondigd die horen bij godslastering.
8 apr 19:05
Verschillende leraren van een basisschool in Madrid zijn in de problemen geraakt nadat een groepsgesprek tussen docenten uitlekte. Daarin stonden beledigingen richting leerlingen en hun ouders.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi