marokko
13 mrt 14:21
Waar in Gelsenkirchen de schade nog beperkt bleef tot een 2-3 nederlaag, werd het Schalke 04 van Amine Harit (niet geselecteerd) en Hamza Mendyl in de return van dinsdagavond volledig van de mat geveegd. 7-0 werd het uiteindelijk in het Etihad Stadium, Mendyl zelf werd pas in de 74e minuut ingebracht.
13 mrt 13:47
Het doorgaans goed ingevoerde MARCA pakte gisteravond uit met opmerkelijke transferprimeurs. Liefst twee spelers zouden volgens het Spaanse voetbalplatform uit kunnen kijken op concrete interesse van niet de minste clubs.
13 mrt 13:33
Al betreft dit het vierde voetbalniveau van Engeland, dit doelpuntje van Jong Marokko's Ilias Chair is zeer zeker het vermelden waard! De contractspeler van Queens Park Rangers scoorde vanaf eigen helft de 2-0 voor FC Stevenage, tevens eindstand.
13 mrt 11:01
Verpleegkundigen en gezondheidszorg technici werkzaam in openbare ziekenhuizen gaan 3 dagen, verspreid over 3 weken, staken.
13 mrt 8:05
De lichamen van de slachtoffers werden afgelopen vrijdag in een woning gevonden.
12 mrt 22:00
Vandaag werd een ceremonie georganiseerd waar iedereen herinneringen en ervaringen met de overleden professor kon uitwisselen.
12 mrt 21:01
Een verwarde man opende maandagavond het vuur op toevallig voorbijgangers.
12 mrt 19:05
Het netwerk werd geleid door een Marokkaan, een Bengalees en een Kameroener.
12 mrt 12:33
De dader, een verwarde man, is afkomstig uit Nederland.
12 mrt 12:24
Zoals FOX Sports wel vaker prominente personen in het Nederlandse voetballandschap portretteert, zo is er ook aandacht voor de eerste Marokkaan ooit in de Eredivisie. Zijn naam luistert naar Aziz Doufikar, de man die Hakim Ziyech de weg wees in Dronten en de basis legde voor wat nu de 'Marokkaans-getinte Eredivisie is'.
12 mrt 11:20
Toen ze óók bij Veronica Inside lucht kregen van de ogenschijnlijke interesse van de Marokkaanse voetbalbond FRMF in Mohammed Ihattaren, was het wederom één van man die zich scherp uitliet.
12 mrt 11:00
Regeringshoofd Saad Eddine El Othmani heeft zijn bezorgdheid geuit over verlopen geneesmiddelen die op de zwarte markt in het hele land worden verkocht.
12 mrt 10:07
Waar hij bij #TeamMarokko de laatste jaren meer de 'stofzuiger' is, manifesteert Younès Belhanda zich op Turkse bodem eerder als spelregisseur. Zo ook gisteravond in de Türk Telekom Arena tegen Antalyaspor (red. 5-0 competitiezege).
12 mrt 8:04
Het Nationale Filmfestival in Tanger werd zaterdagavond afgesloten.
12 mrt 7:44
Een verloren groepsduel in de AFC Champions League voor het Al-Nassr van Abderrazak Hamdallah en Nordin Amrabat. De Saoedische topploeg had met 2-3 het nakijken tegen het Iraanse Zob Ahan.
<< < 74 75 76 77 78 > >>

Populaire tags
verenigde staten
mocromaffia
jemen
saoedi-arabië
nabil b
advocaat
psv
ridouan taghi
israël
benjamin netanyahu
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi