Het laatste nieuws uit Marokko
11 nov 18:54
Het Algerijnse ministerie van Defensie zet nieuwe middelen in de strijd tegen drugs vanuit Marokko.
11 nov 16:43
De Nationale Raad voor de Mensenrechten (CNDH) heeft besloten om een eigen onderzoek te verrichten naar de tragische dood van Mouhcine Fikri.
11 nov 15:28
De politie van Marrakesh heeft donderdag twee personen gearresteerd wegens hun vermeende betrokkenheid bij een fictieve terreurmelding.
11 nov 12:59
Meer dan een miljoen bomen worden geplant op zaterdag 12 november in heel Marokko. Dit initiatief is onderdeel van COP22.
11 nov 11:46
De Afrikaanse Parlementaire Unie (APU) kondigde woensdagavond zijn steun aan voor terugkeer van Marokko in de Afrikaanse Unie (AU) bij de sluiting van hun continentale conferentie in Rabat.
11 nov 10:31
De autoriteiten in Marrakesh hebben gisteren twee verdachten gearresteerd die betrokken zouden zijn bij de moord op een Fransman, die op 8 november dood werd gevonden in zijn villa.
11 nov 8:02
Prinses Lalla Salma, voorzitter van de "Lalla Salma Foundation" welke zich inzet voor de preventie en behandeling van kanker, bracht gisteren een bezoek aan de bouwplaats van het Regionale Oncologie Centrum in Beni Mellal, een jaar na het leggen van de eerste steen.
10 nov 22:03
Het Nationaal Transport en Logistiek Bedrijf (SNTL) onthulde dinsdag in Marokko 's werelds nieuwste innovatie van de eerste elektrische pick-up truck ooit gemaakt.
10 nov 21:06
Een Frans Joods museum en Marokko (de Marokkaanse archieven) gaan binnenkort samenwerken.
10 nov 19:11
Drie tienermeisjes werden vorig weekend ontvoerd en verkracht door leden van een criminele bende. De aanvallers zijn geïdentificeerd en worden actief gezocht door de politie.
10 nov 17:15
Dat het beter gaat met Marokko is men ook elders opgevallen.
10 nov 16:16
In Agadir overtroffen de toeristische overnachtingen, geregistreerd door geclassificeerde logiesverstrekkende bedrijven, de 3 miljoen aan het einde van september 2016.
10 nov 14:16
Bondscoach Hervé Renard liet zich in een persconferentie duidelijk uit over de tegenstander.
10 nov 13:32
In de nasleep van een gisteren online verspreidde video waarin hij naakt te zien is, breekt Said Senhaji nu zelf de stilte en geeft zijn versie van de gebeurtenissen via een video.
10 nov 12:58
Gisterenavond verschenen er beelden van een naakte Said Senhaji op social media, gefilmd zonder zijn medeweten in Brussel. Er zit echter meer achter dit verhaal.
10 nov 11:44
De masterclasses van de 16e editie van het International Film Festival van Marrakesh zal worden bijgewoond door 3 internationaal gerenommeerde grootheden.
10 nov 8:01
De Franse president François Hollande, die naar verwachting aanstaande dinsdag op COP22 zal aankomen, zal een sculptuur van de kunstenaar Jean Denant getiteld "Mare Nostrum" als gift aan koning Mohammed VI overhandigen
9 nov 22:05
Acht vissers werden vanochtend in Temara gered door de gendarmerie en een patrouille van de Koninklijke Marine, kondigde de lokale autoriteiten van Mohammedia aan.
9 nov 21:09
De Franse president François Hollande zal begin volgende week afreizen naar Marakkesh om COP22 bij te wonen.
9 nov 20:16
De subsidiëring van suiker in Marokko gaat binnenkort op de schop.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi