Het laatste nieuws uit Marokko
5 dec 17:50
UNESCO schreef een rapport over de situatie van het onderwijs in Marokko en waarschuwt voor een toename van het analfabetisme.
5 dec 17:03
Voorafgaand aan het Afrikaanse toernooi zal men andere sparringpartners moeten zoeken.
5 dec 15:02
Marokko werd dit weekend geteisterd door storm en heftige regenbuien en dat zorgde in sommige delen van Marokko nogal voor wat overlast, zo ook in Tanger.
5 dec 13:59
Het IMF dringt aan op versnelde hervormingen van het belastingstelsel om deze efficiënter te maken, met name door het verbreden van de belastinggrondslag en het versterken van de strijd tegen fraude.
5 dec 11:21
De ontdekking van een nieuw drugshandel route tussen Marokko en Europa inspireerde de oprichting van een internationale onderzoekseenheid.
5 dec 10:10
In samenwerking met de Marokkaanse producente Khadija Alami, zal Fox Network Group een spionage-drama-serie filmen in Marokko met de titel 'The Nine'.
5 dec 8:02
De bewoners van de populaire wijk Hay El Barid in Rabat staken zelf de handen uit de mouwen om hun wijk op te knappen
4 dec 21:30
Drie Marokkaanse doelpunten houden we over onder aan de streep van deze speelronde.
4 dec 21:03
Een schokkende 15,9% van de Marokkanen leven op dit moment nog zonder fundamentele toiletten en sanitaire voorzieningen, volgens een recent rapport van Water Aid.
4 dec 20:01
In een rapport vrijgegeven op zaterdag (3 december) wijst de Gulf Cooperation Council (GCC) op het belang van het strategisch partnerschap met het Koninkrijk Marokko.
4 dec 17:01
Door het ontbreken van de vorming van een regering heeft thesaurier-generaal van het Koninkrijk, Nourreddine Bensouda, nog steeds geen instructies gegeven om de vergoedingen te betalen aan parlementariërs.
4 dec 15:03
De Europese Unie heeft 17 miljoen dirham geïnvesteerd in een project van INSAF voor de emancipatie van alleenstaande moeders en hun kinderen.
4 dec 14:04
Meerdere moskeegangers maakte de beslissing om de vrijdagpreek in Fes te boycotten als blijk van steun voor Mohammed Abyat, imam van de Youssef Ibn Tachfine Moskee, die donderdag werd ontslagen door het Ministerie van Islamitische Zaken.
4 dec 12:00
Een 40-jarige man, beschuldigd van het meerdere keren verkrachten van een 11-jarig meisje, is recent veroordeeld door een rechtbank van Marrakech tot twee jaar in de gevangenis.
4 dec 10:59
De prins zou de uitgesproken kandidaat zijn voor deze functie binnen het Olympisch Comité in Marokko.
4 dec 9:57
De tuin van de Avenue Moussa Bnou Noussair in de wijk Gauthier in Casablanca is volledig gerenoveerd door de bewoners zelf en met de hulp van een lokale NGO.
3 dec 22:06
In scene gezette ongevallen, een hoofdpijndossier voor Marokkaanse verzekeraars.
3 dec 21:32
Na een eerder formeel verbod lijkt de wielklem nu toch echt verleden tijd in de hoofdstad.
3 dec 20:26
Marokko's 'Darija Promotie Centrum' heeft aangekondigd dat zij het eerste Marokkaans dialect woordenboek (Darija-Darija) in de geschiedenis van Marokko zal lanceren.
3 dec 19:43
De Marokkaanse autoriteiten hebben een vermeende tussenpersoon opgepakt tussen Daesh en een ontmantelde terreurcel in Frankrijk.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi