Het laatste nieuws over Marokko
24 sep 15:37
De Spaanse politie heeft twee mannen en een vrouw gearresteerd voor hun betrokkenheid bij de ontvoering van een illegale Marokkaan in Cordoba.
24 sep 15:31
In gesprek met Al Arabiya legt deze Marokkaanse uit wat het met haar doet om de mooiste vrouw van de Arabische wereld te zijn. Ook draagt ze haar prijs op aan alle Marokkaanse vrouwen.
24 sep 15:13
Misstanden bij ziekenhuizen blijven voor veel doden zorgen in Marokko. Ditmaal vond een zorgwekkende gebeurtenis plaats bij het Universitair Ziekenhuis van Fes.
24 sep 13:18
Marcel Brands herhaalde dinsdagavond nog maar eens dat PSV er alles aan gedaan heeft om tot een oplossing te komen met Zakaria Bakkali.
24 sep 12:18
De Spaanse politie zegt een man opgepakt te hebben die bekend heeft vijf mensen neergestoken te hebben in de stad Lleida.
23 sep 17:02
De Koninklijke Gendermerie heeft posities versterkt bij diverse grenspunten in Marokko.
23 sep 16:15
In Marokko is het vrij normaal dat men Arabisch, Berbers, Riffijns, Frans, Engels of Spaans spreekt. Maar dat een buitenlander vloeiend darija spreekt?
23 sep 15:31
Opnieuw heeft een Egyptisch vooraanstaand figuur domme uitlatingen gedaan over Marokko en haar burgers.
23 sep 13:26
Zo'n honderd politiemensen maken jacht op een man die maandag in de Spaanse stad Lleida vijf mensen heeft neergestoken.
22 sep 17:51
De hoofdverdachte van een schokkende moord in Settat is gevonden dankzij de hulp van moderne technologie.
22 sep 17:10
Een heerlijk glaasje Marokkaanse thee is in heel Marokko wel te krijgen. Maar de nieuwste serveerder maakte onlangs zijn opwachting.
22 sep 15:24
De Marokkaanse ambassadeur Abdelouahab Bellouki heeft volgens burgemeester Jozias van Aartsen spijt van zijn aanpak inzake het politiegeweld in Den Haag.
22 sep 13:03
Het CDA vermoedt dat het kabinet geen afspraken heeft gemaakt met Turkije en Marokko over het gelijktijdig intrekken van reisdocumenten van jihadreizigers.
20 sep 19:10
Het medisch team van het Universitair Ziekenhuis Hassan II in Fes heeft met succes niertransplantaties uitgevoerd van een hersendode donor.
19 sep 20:52
Smoorverliefd op zijn geliefde was een man van in de vijftig. Toen hij haar vroeg om te trouwen weigerde ze wegens het leeftijdsverschil.
19 sep 15:29
De regering van Marokko heeft vrijdag een nieuw wetsvoorstel gepresenteerd dat het strafbaar maakt om training te volgen bij extremisten met als doel terreurdaden te plegen.
19 sep 13:09
Mohamed Kotbi is een Marokkaanse banket ober en werkt in het Waldorf Astoria hotel in New York.
19 sep 12:20
Wat doe je als je in een nieuwe omgeving bent voor filmopnames en steenrijk bent? Juist, dan betaal je buurtbewoners om hun ramen te sluiten.
19 sep 11:47
Abdelouahab Bellouki, de Marokkaanse ambassadeur in Nederland, bezoekt binnenkort de Schilderswijk in Den Haag.
18 sep 17:44
De zaak tegen Yassine Hari, de broer van Badr Hari, is vandaag uitgesteld. Een van de rechters is namelijk ziek geworden.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi