Het laatste nieuws uit Marokko
8 nov 11:55
Het transportbedrijf M'dina integreert Google Maps om gebruikers in staat te stellen om de bus routes te volgen en hun reizen te plannen. En dat is voor het eerst in Noord-Afrika!
8 nov 11:07
Koning Mohammed VI had gisteren in het presidentieel paleis in Dakar een één-op-een ontmoeting met de president van de Republiek Senegal, Macky Sall.
8 nov 10:21
Hevige regenbuien die gisterennacht vielen tussen de Rhamna en Youssoufia provincies veroorzaakte zware overstromingen met de dood van een 12-jarig meisje tot gevolg.
8 nov 8:50
De 22e VN-conferentie over klimaatverandering (COP22) is gisteren geopend in Marrakesh onder voorzitterschap van Marokko.
8 nov 8:03
De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred blijft in de gevangenis, zijn detentie werd gisteren bevestigd door het Hof van Beroep in Parijs.
7 nov 12:51
Het aangewezen hoofd van de regering, Abdelilah Benkirane, zegt dat hij niet zal toegeven aan de "chantage" van een partij en dat hij geen concessies zal doen die de democratische keuze schaden.
7 nov 11:41
Mark Nassif, de directeur van de activiteiten van Renault in Marokko, bevestigde vrijdag dat het bedrijf Tanger als de auto-industrie hub van Afrika wil maken, volgens een nieuw rapport van de Maghreb Arab Presse (MAP).
7 nov 10:31
De Koninklijke Gendarmerie ondergaat momenteel een enorme reorganisatie en herschikking van staffunctie in veel regio's van het Koninkrijk.
7 nov 8:05
Koning Mohammed VI hield gisterenavond zijn toespraak voor de 41ste verjaardag van de Groene Mars vanuit Dakar, Senegal.
6 nov 21:55
Een luchtvracht douanier wordt vastgehouden voor het doorlaten van een pakket met hasj.
6 nov 21:29
Er blijkt flink wat zwart goud beschikbaar in Marokko, aldus een Britse oliemaatschappij.
6 nov 21:09
Grote spelers, zoals o.a. Maradona en Hadji, kwamen samen om de 41ste verjaardag van de Groene Mars te vieren.
6 nov 20:45
De Koning is inmiddels aangekomen in Dakar, Senegal, waar hij zijn toespraak zal houden voor de 41ste viering van de Groene Mars.
6 nov 19:34
De twaalfde Eredivisiespeelronde is ten einde, deze keer met vier Marokkaanse treffers.
6 nov 18:50
"Ouarzazate-Noor is een ingrijpend project op het gebied van hernieuwbare energie en energievoorziening en het samenbrengen van technologische innovatie en duurzame ontwikkeling"
6 nov 18:04
In aanloop naar de officiële start van COP22 morgen waren er dit weekend al veel festiviteiten in de stad.
6 nov 16:32
Wie nog kaartjes wil voor Marokko - Ivoorkust heeft pech!
6 nov 15:46
Het ministerie van Onderwijs gaf dinsdag een aankondiging met betrekking tot de dringende werving van 11.000 leraren om het ernstige tekort aan leraren, welke het schooljaar 2016-2017 teistert, op te lossen.
6 nov 15:02
Diego Maradona is weer teruggekeerd in Marokko, zo blij als dat ie is.
6 nov 13:35
Terug van geweest was Marouane Chamakh gistermiddag toch weer van waarde voor zijn nieuwe club.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi