Het laatste nieuws over Marokko
17 apr 16:49
De schok onder leerlingen is groot nadat zij het nieuws hoorden over het ongeluk waarbij 34 mensen om het leven kwamen in provincie Tan-Tan.
17 apr 16:27
Lidstaten van de Europese Unie moeten hun verantwoordelijkheid nemen bij het opvangen van de duizenden migranten die de Middellandse Zee proberen over te steken.
17 apr 13:53
In een huis in Phoenix zijn vijf doden gevonden. Het gaat om drie mannen en twee vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Zij waren allen gerelateerd aan elkaar.
16 apr 22:42
Marokko zou best een kans maken om het WK van 2026 te organiseren, zo stelt FIFA-baas Joseph Blatter.
16 apr 22:00
Islamitisch bankieren krijgt in Marokko steeds meer vorm. De politiek is er hard mee bezig en ook steeds meer bedrijven uit het Midden-Oosten beloven zich te vestigen in het Noord-Afrikaans land.
16 apr 20:04
Een blinde man, die bekend staat als Blind Dave, heeft een geweldige prestatie neergezet door de Marathon des Sables in Marokko uit te lopen.
16 apr 19:33
De omstreden komiek Dieudonné zal op 29 april toch niet optreden in Casablanca.
16 apr 17:44
In Pordenone, een stad in het noorden van Italië, vond in de nacht van dinsdag op woensdag een verschrikkelijk familiedrama plaats.
16 apr 17:06
Een Marokkaans meisje heeft op YouTube een filmpje geplaatst waarin ze haar gevoelens de vrije loop liet na het ongeluk in provincie Tan-Tan vorige week.
16 apr 16:53
Real Madrid jaagt op de beste talenten ter wereld en de Marokkaanse Italiaan Hachim Mastour hoort daar zeker bij.
16 apr 14:44
De speciale gezant van de Verenigde Naties in Jemen is opgestapt.
15 apr 21:30
Een liefdesverhaal tussen twee onderministers in de Marokkaanse politiek hebben de nodige wenkbrauwen doen fronzen in het Noord-Afrikaans land.
15 apr 20:00
Mohammed Larbi Samadi is in Marokko uitgegroeid tot een sensatie na berichten in de media waarin werd gesuggereerd dat hij in staat was om zieken te genezen en andere wonderen te verrichten.
15 apr 17:45
Afgelopen weekend vond de negentiende editie van de Caftan Show plaats in Marrakech. Daar was een bijzondere gast bij.
15 apr 15:53
De minister van Transport en Vervoer, Aziz Rebbah, heeft gereageerd op het ongeluk waarbij 34 - vooral kinderen - omkwamen in het zuiden van Marokko.
15 apr 14:10
De Verenigde Naties hebben zich uitgesproken over de aanslagen op ambassades van Marokko en Zuid-Korea in Tripoli.
15 apr 13:59
De gemeente Almelo verkoopt kantoormeubilair nu het oude stadhuis niet meer nodig is. Stoelen en tafels worden zelfs naar Marokko en Ghana gestuurd.
14 apr 22:30
In Souk El Arba vond afgelopen weekend een opmerkelijk tafereel plaats. Daar landde een helikopter op een voetbalveld terwijl twee teams druk bezig waren met de wedstrijd.
14 apr 20:42
De Marokkaanse Aziz Benmalek is benoemd tot vicepresident van een belangrijk deel van de Amerikaanse techgigant Microsoft.
14 apr 20:01
Marokko is volgens een studie van het toonaangevende Win/Gallup International (WGI) een van de meest religieuze landen ter wereld.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi