Het laatste nieuws over Marokko
2 apr 21:02
De minister van Justitie, Mustapha Ramid, heeft met koning Mohammed VI gesproken en details van dat gesprek uitte hij tijdens een workshop.
2 apr 20:31
De politie in Agadir, in het zuiden van Marokko, heeft eerder deze week twee mannen gearresteerd, waaronder een Canadees. Zij deden dat op grond van losbandigheid en homoseksueel gedrag.
2 apr 19:30
Royal Air Maroc is niet van plan om een nieuwe regel in te voeren om constant twee piloten in de cockpit te houden.
2 apr 18:49
Begin februari gingen de beelden de wereld over: een Marokkaans jongetje van negen jaar werd hardhandig gearresteerd op een station in Malmö.
2 apr 18:29
Nederland kan sinds december vorig jaar geen Marokkaanse illegalen meer terugsturen naar hun eigen land.
2 apr 17:37
Marokko kan toch aan de komende twee toernooien om de Afrika Cup (in 2017 en 2019) deelnemen. Het internationaal sporttribunaal CAS heeft de schorsing donderdag opgeheven.
2 apr 16:37
De Franse zender France24 heeft de familie bezocht van Mohamed Tahraoui, een van de twee Marokkanen die omkwamen bij de Germanwings-ramp.
2 apr 15:14
Hamza B. heeft in Marokko zijn straf gekregen voor zijn aandeel in de liquidaties in de Staatsliedenbuurt. Dat gebeurde echter op basis van een getuigenverklaring die niet bestaat.
1 apr 17:39
Mohammed VI heeft ervoor gezorgd dat leden van het kabinet en hoge ambtenaren gebruik kunnen maken van gepantserde voertuigen.
1 apr 17:14
Een groep mensen uit dorpen in Nador heeft een nieuwe vorm van protest in het leven geroepen.
1 apr 16:22
Amintou Haidar geeft leiding aan een separatistische beweging die de Westelijke Sahara graag wil afscheiden van Marokko.
1 apr 16:10
Mounir en Rajae dromen ervan te trouwen, kinderen te krijgen en een gelukkig leven te leiden. Hun sprookje viel in duigen na juridische rompslomp in Frankrijk.
31 mrt 20:35
De Amerikaanse realityster Kimberly Noel Kardashian, beter bekend als Kim Kardashian, zal dit weekend een knalfeest houden in Marokko.
31 mrt 20:04
Je kent het vast wel: de eeuwige vraag of iemand de nieuwe of oude tijd wil weten. In Marokko went men maar niet aan de tijdsveranderingen.
31 mrt 18:38
In Sharm el-Sheikh heeft de Arabische Liga het plan voorgesteld om een Arabische troepenmacht op de been te brengen om in te grijpen wanneer nodig is.
31 mrt 17:35
Hollywood-beroemdheid Nicolas Cage is in Marokko voor de opnames van de film Army of One.
31 mrt 17:17
De Marokkaanse kickbokser Badr Hari is verkozen tot beste sporter van het jaar.
31 mrt 17:02
Het Hof van Arbitrage voor de Sport (CAS), de hoogste sportrechtbank, doet op 30 april uitspraak in de meeslepende zaak om de Afrika Cup in 2014.
30 mrt 21:06
Marokko was aanvankelijk kritisch op couppleger Abdelfettah al-Sissi maar gezien de nood voor een goede samenwerking heeft Marokko ervoor gekozen om de diplomatieke banden aan te halen.
30 mrt 20:28
De New York Post heeft een interessant lijstje gepubliceerd met daarin diplomaten die het wel heel bont maken in het verkeer.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi