Het laatste nieuws over Marokko
10 nov 15:27
Een immense cokevondst in Marokko heeft een groot netwerk voor drugshandel aan het licht gebracht. Leden daarvan hebben hun straf gekregen en die zijn niet mals te noemen.
10 nov 12:25
De Marokkaanse politie kondigde onlangs vol trots aan dat 21 vrouwen de weg op gaan nadat zij hun opleiding succesvol hadden afgerond.
10 nov 12:12
Een jongen in Tanger zal voortaan wel drie keer nadenken voor hij via Facebook afspraakjes maakt met meisjes. In plaats van een gezellige dag kreeg de tiener te maken met een ontvoering.
10 nov 12:01
Hakim Ziyech zal waarschijnlijk binnen nu en een jaar moeten kiezen: spelen voor de nationale ploeg van Marokko óf Nederland.
8 nov 21:48
Marokko weigert de Afrika Cup in januari en februari te organiseren vanwege de ebolacrisis en wil het continentale toernooi met een jaar uitstellen.
7 nov 17:57
Marokko loopt weg met Allal Kadous. Hij vergaarde beroemdheid door in waterputten te duiken en ze vrij te maken van stenen en ander vuil.
7 nov 17:43
Jemen wordt al maanden geteisterd door sjiitische milities en dat heeft een Marokkaanse man in Sanaa met de dood moeten bekopen.
7 nov 17:11
Marokko vierde gisteren de 39e verjaardag van de Groene Mars en die staat elk jaar symbool voor een lange toespraak van de koning. Mohammed VI toonde zich opvallend scherp en hard in de bewoording.
7 nov 16:25
Een trein in Marokko heeft opnieuw voor een dode gezorgd. Ditmaal was het een klein meisje van twaalf jaar dat overleed na een gevaarlijke oversteek over het spoor.
7 nov 16:06
Alvorens Marokko definitief zegt of het de Afrika Cup begin 2015 organiseert of niet neemt het land de tijd om erover na te denken. Marokko laat zich dus niet opjagen.
7 nov 15:57
Valérie Rhaba hoorde woensdag van de rechter in El Jadida dat ze weer de voogdij over haar twee dochters heeft. Daarom uitte ze haar dankbaarheid aan de Marokkaanse monarch.
7 nov 15:40
Nordin Amrabat wordt gezien als de gangmaker achter het huidige succes van Málaga. Het goede spel leverde de buitenspeler een oproep op voor de nationale ploeg van Marokko.
6 nov 17:52
Een vlucht van Marrakech naar het Franse Bordeaux is voor 150 passagiers uitgelopen in een verschrikking en vertraging van ruim 24 uur.
6 nov 17:36
Een man die in Marokko een rabbijn mishandelde moet tien maanden de cel in, zo besloot de rechtbank van Casablanca.
6 nov 17:05
Allal uit Rabat is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een held op sociale netwerken en in zijn wijk.
6 nov 15:33
Museon, het museum waar lesproject 'Post uit Marokko' wordt gegeven, reageert vol verbazing over de ophef die is ontstaan na vragen van de PVV in de Haagse gemeenteraad.
5 nov 20:00
In de week van 8 t/m 12 december reist een medisch team van stichting Santé Pour Tous naar Casablanca om kindjes te opereren die lijden aan een hartafwijking.
5 nov 16:57
De directeur van de Belghazi school in Hay Bab Al Khukha in Fes werd afgelopen weken gearresteerd op beschuldiging van drugshandel.
5 nov 15:34
Marokko krijgt wederom een zak met geld uit Qatar voor een immens water- en elektriciteitsproject project in arme gebieden in Guelmim.
5 nov 14:43
Het budget voor defensie is in Marokko hoger uitgevallen voor het boekjaar 2014-2015. Marokko investeert 1,3% meer dan het jaar daarvoor.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi