Het laatste nieuws over Marokko
7 nov 15:40
Nordin Amrabat wordt gezien als de gangmaker achter het huidige succes van Málaga. Het goede spel leverde de buitenspeler een oproep op voor de nationale ploeg van Marokko.
6 nov 17:52
Een vlucht van Marrakech naar het Franse Bordeaux is voor 150 passagiers uitgelopen in een verschrikking en vertraging van ruim 24 uur.
6 nov 17:36
Een man die in Marokko een rabbijn mishandelde moet tien maanden de cel in, zo besloot de rechtbank van Casablanca.
6 nov 17:05
Allal uit Rabat is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een held op sociale netwerken en in zijn wijk.
6 nov 15:33
Museon, het museum waar lesproject 'Post uit Marokko' wordt gegeven, reageert vol verbazing over de ophef die is ontstaan na vragen van de PVV in de Haagse gemeenteraad.
5 nov 20:00
In de week van 8 t/m 12 december reist een medisch team van stichting Santé Pour Tous naar Casablanca om kindjes te opereren die lijden aan een hartafwijking.
5 nov 16:57
De directeur van de Belghazi school in Hay Bab Al Khukha in Fes werd afgelopen weken gearresteerd op beschuldiging van drugshandel.
5 nov 15:34
Marokko krijgt wederom een zak met geld uit Qatar voor een immens water- en elektriciteitsproject project in arme gebieden in Guelmim.
5 nov 14:43
Het budget voor defensie is in Marokko hoger uitgevallen voor het boekjaar 2014-2015. Marokko investeert 1,3% meer dan het jaar daarvoor.
5 nov 12:47
Foto's van politici die op het punt staan een liefdadigheid uit te voeren zijn hot. Tenminste: voor critici op sociale netwerken.
5 nov 12:28
Adil Yasir is een veelbesproken man in omgeving Salé. De familie van de man waande hem dood, werd begraven maar dook maanden later op.
5 nov 11:51
De eerste herfstregens zijn dinsdagmorgen over de straten van onder meer Casablanca en Rabat getrokken. Dat zorgde voor de nodige problemen.
5 nov 11:10
Maroc Telecom is het voornaamste telecommunicatiebedrijf van Marokko en heeft met succes 4G getest tijdens een speciale pilot.
5 nov 10:38
Het is weer eens raak: de PVV in Den Haag is boos over lesmateriaal voor basisschoolkinderen met de naam 'Post uit Marokko'.
4 nov 12:19
Naar aanleiding van de gespannen relaties tussen Marokko en Algerije over de recente schietpartij door een Algerijnse militair heeft de Verenigde Arabische Emiraten hulp aangeboden om te bemiddelen.
4 nov 12:09
De 20-jarige Ghizlane Al Bachiry (links op de foto) komt uit Amersfoort en mag zich voor één jaar lang Miss Maghreb noemen.
4 nov 11:15
Het Tropenmuseum loopt mogelijk een miljoen euro mis door de spanningen tussen Marokko en Nederland.
4 nov 10:45
Wie kent dat niet? Een gerecht dat alleen je moeder zo lekker kan maken. Dat lievelingsgerecht waar je fijne herinneringen aan hebt. Dat gerecht waar zelfs anderen vol lof over spreken.
3 nov 23:19
De Afrika Cup begint volgend jaar gewoon op de afgesproken datum van 17 januari.
3 nov 16:27
Een jonge schoenpoetser probeerde zichzelf afgelopen zaterdag in Casablanca in brand te steken in het politiebureau aan de Hassan II straat in Casablanca.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi