Het laatste nieuws over Marokko
3 nov 16:27
Een jonge schoenpoetser probeerde zichzelf afgelopen zaterdag in Casablanca in brand te steken in het politiebureau aan de Hassan II straat in Casablanca.
3 nov 16:17
Marokko heeft een nieuwe beveiligingsmechanisme in het leven geroepen met de naam 'Hadar'. Dat deed het Noord-Afrikaans land na de toenemende terreurdreiging.
3 nov 15:52
Game of Thrones is hot en trekt elke week miljoenen kijkers over de hele wereld. Ook in Marokko is de serie populair.
3 nov 10:56
Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Marokko heeft het voornemen om de Marokkaanse consulaire diensten te verbeteren. Dat wil het doen met een nieuwe strategie.
3 nov 10:45
In Khemisset is een 77-jarige man gedood omdat hij een buitenechtelijke relatie zou hebben gehad met een 70-jarige vrouw.
3 nov 10:38
Koning Mohammed VI blijft de Marokkaanse burger trakteren op momenten waar zij van smullen.
31 okt 17:52
Het Britse merk voor luxeauto's Aston Martin opent een filiaal in Marokko. Daarmee heeft het land de primeur als het gaat om Afrika.
31 okt 17:47
French Montana, wiens echte naam Karim Kharbouch is, heeft nog steeds heel veel contact met zijn vermeende ex Khloé Kardashian.
31 okt 17:37
Nabil Sbai houdt er een opmerkelijke hobby op na. Hij doet zich graag voor als niemand minder dan koning Mohammed VI.
31 okt 17:27
In Marokko is een nieuw schandaal ontstaan na de ontdekking van een locatie voor de productie van pornografische films.
31 okt 17:21
De Franse justitie heeft een opmerkelijke zaak in behandeling. Frankrijk heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de 25-jarige Hassan. Die heeft echter zelfmoord gepleegd, aldus zijn familie.
31 okt 16:56
Na meer dan tien maanden na de lancering van nieuwe financiële rechten heeft de Marokkaanse regering een goed initiatief doorgevoerd dat weduwen en hun kinderen moet helpen.
31 okt 16:47
Een Marokkaanse moslim uit Arazan, een klein dorpje op enkele kilometers van Taroudant, weet hoe je een belofte moet nakomen. Zijn verhaal is hartverwarmend.
31 okt 16:10
De Spaanse politie heeft de afgelopen weken bij het oprollen van de 'belangrijkste' heroïnebende in Catalonië ook twee Nederlanders en tientallen Marokkanen ik de kraag gevat.
30 okt 20:32
De 26-jarige Marokkaan die twee weken geleden in Amsterdam werd opgepakt voor het treffen van voorbereidingen voor een terroristisch misdrijf blijft langer vastzitten.
30 okt 13:49
Koning Mohammed VI heeft de Marokkaanse diplomatieke en consulaire diensten in Frankrijk opgedragen om de nodige maatregelen te treffen voor een gezinshereniging.
30 okt 13:36
Drie Nederlandse kookboeken strijden om de titel Kookboek van het Jaar.
30 okt 12:27
Wie in Marokko de hammam in duikt doet er goed aan even goed om zich heen te kijken. Een vrouw is namelijk gearresteerd wegens het maken van foto's van naakte vrouwen.
30 okt 12:10
Een jonge vrouw neemt in New York de proef op de som en wandelt tien uurtjes met een verborgen camera.
29 okt 11:27
Katy Perry heeft inderdaad haar verjaardag gevierd in Marrakech. Dat deed ze geheel in lokale stijl met als thema 'Arabian Nights'.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi