Het laatste nieuws over Marokko
29 okt 10:50
Het aantal Marokkaanse en Turkse Nederlanders dat met een man of vrouw uit het land van herkomst trouwt is de afgelopen jaren fors gedaald.
28 okt 18:22
Soms vraag je je af waar mensen mee bezig zijn als ze op zoek naar geluk hun eigen leven en dat van hun kroost in gevaar brengen.
28 okt 18:10
Het is nog maar de vraag of het ooit goed komt tussen Harry Redknapp en de Marokkaanse aanvaller Adel Taarabt.
28 okt 17:40
Een verschrikkelijk familiedrama heeft in de Italiaanse stad Rome voor opschudding gezorgd. Daarbij werden twee kinderen gedood.
28 okt 17:07
Dinsdag 28 oktober komt de Marokkaanse filmmaker en activist Nadir Bouhmouch naar Nederland, en zal de screening bijwonen van zijn film 475: When Marriage becomes Punishment.
28 okt 16:58
Marokko heeft ernstige zorgen over de escalatie van de illegale praktijken van de zionisten in Jeruzalem en in het bijzonder bij moskee Al Aqsa.
28 okt 16:43
De FIFA heeft aangegeven dat het WK voor Clubteams in Marokko gewoon doorgaat en dat men zich geen zorgen maakt. Bovendien adviseerde de voetbalbond de Afrikaanse spelers.
28 okt 15:21
In Ksar El Kebir werd bij toeval een onbekend graf ontdekt in de buurt van een markt. Autoriteiten zoeken uit uit welk jaar de botten dateren.
28 okt 14:46
Manager financiën van de Wereldbank Bertrand Badre heeft Marokko geroemd om haar economische stabiliteit in tijden van politieke chaos in de Arabische wereld.
28 okt 12:49
Badr Hari is zondag opgepakt in Marokko na een uit de hand gelopen ruzie met Britse toeristen.
27 okt 12:42
Verschillende veiligheidsdiensten in Kenitra en andere steden hebben een slag geslagen in de strijd tegen de handel in harddrugs.
27 okt 12:16
Een bejaarde man is dit weekend door zijn eigen vlees en bloed om het leven gebracht in de economische hoofdstad van Marokko.
26 okt 14:51
Marokkaanse burgers en mensenrechtenorganisaties zijn woedend over het vonnis van een pedofiele leraar. Het Hof van Agadir legde de man een celstraf van slechts één jaar op.
26 okt 14:27
De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly heeft een lijndienst gestart vanaf de luchthaven van Eindhoven.
17:32
In Marokko is Marwan Bensaid een campagne begonnen om te strijden tegen homofobie. Hij gaf het project de naam 'Kaynin'
17:13
De 42-jarige Marokkaan Said Alhamame is woonachtig in Spanje en doet er alles aan om zijn dochter te blijven zien. Zijn bezoekrecht staat op het spel omdat hij te 'extreem' zou zijn.
16:59
Migranten doen vrijwel dagelijks pogingen om vanuit Marokko de Spaanse enclave Melilla te bereiken.
16:33
Een busje uit Marokko is in het zuiden van Frankrijk gestopt wegens extreem gevaarlijke omstandigheden.
16:21
Het ministerie van Financiën heeft cijfers vrijgegeven over de economische cijfers dit jaar en voor volgend jaar.
14:48
Wegens het uitvallen van de oorspronkelijke vertegenwoordigster voor België mag de Belgisch-Marokkaanse Anissa Blondin opdraven bij de Miss World verkiezingen in december.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi