Het laatste nieuws over Marokko
7 dec 13:08
De 27-jarige Nederlandse Marokkaan Hamza B. moet dinsdag voor de vijfde keer voor de rechter in de Marokkaanse havenstad Tanger verschijnen, in de strafzaak die Nederland aan Marokko heeft overgedragen.
5 dec 18:13
Meryem Tahiri is de presentatrice van de Marokkaanse Master Chef en is onbedoeld in opspraak geraakt.
5 dec 17:25
Ikram B. zit in het Spaanse Zaragoza vast op verdenking van de moord op haar twee kinderen. Een derde kind ontsnapte aan de kwaadaardigheid van haar moeder.
5 dec 16:55
Hajiba Fahmy leeft haar droom: ze heeft namelijk samengewerkt met superster Beyoncé en dat smaakt naar meer.
5 dec 15:33
Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Marokko heeft het programma gestart om de taxisector te moderniseren. Een van de maatregelen is meteen een pijnlijke.
5 dec 12:01
Twee Nederlandse voetballers gaan komende week bij het WK voor clubs op jacht naar de wereldtitel.
5 dec 11:56
Marokko mag zich weer opmaken voor een Hollywood-film. Eerder deden geruchten de ronde dat Marokko ook op het lijstje van filmlocaties staat maar dat is nu officieel.
5 dec 11:38
Khloé Kardashian heeft het voor de tweede keer uitgemaakt met French Montana, een Marokkaans-Amerikaanse rapper wiens echte naam Karim Kharbouch is.
4 dec 17:49
Als Karim El Ahmadi zijn beginjaren als voetballer vergelijkt met de beginjaren van de huidige generatie, dan ziet hij een wereld van verschil.
4 dec 17:43
Twee inwoners van de gemeente Bouarfa, in het oosten van Marokko, hebben de officier van justitie van de plaatselijke rechtbank een opmerkelijk verzoek gedaan.
4 dec 17:34
Een Marokkaanse burger in Paraguay heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt nadat hij het slachtoffer werd van een beroving in dat land.
4 dec 17:09
Een tienermeisje heeft in Agadir zelfmoord geprobeerd te plegen nadat haar moeder haar een vernederende test liet ondergaan.
4 dec 16:49
Tegen de jongere broer van vechtsporter Badr Hari, Yassine, is donderdag een half jaar gevangenisstraf geëist.
4 dec 10:25
Tieners onder de vijftien jaar mogen binnenkort niet meer in een normale gevangenis worden ondergebracht als straf. Tenminste: als het aan minister Mustapha Ramid ligt.
3 dec 18:46
Een video, die bekendstaat als 'Nummer 5', waarin een klein meisje de ultieme vernedering ondergaat voor het toeziend oog van haar klasgenoten heeft ertoe geleid dat de leraar ontslagen is.
3 dec 15:26
Enkele weken geleden publiceerden wij een video waarin een agent te zien was tijdens zijn dienst. Hij had kort daarvoor een jongedame aangehouden.
3 dec 15:04
De Marokkaanse minister van Uitrusting en Vervoer heeft de regering duidelijk gemaakt dat er snel één miljard dirham vrij moet komen om geleden schade te herstellen.
3 dec 14:34
Dinsdagavond stortten vier gebouwen in elkaar nabij de Hassan II moskee in Casablanca. Wonderbaarlijk genoeg vielen er geen doden.
3 dec 14:19
Het prestigieus veilinghuis Artcurial in Frankrijk heeft een speciale veiling achter de rug met de naam 'Moroccan Spirit: 1874-2014'.
2 dec 18:15
Marokko is onlangs getroffen door een grote watersnoodramp. Door de hevige regenval en overstromingen zijn veel slachtoffers gevallen. Namens de getroffen burgers vraagt Islamic Relief jouw hulp.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi