Het laatste nieuws over Marokko
12 nov 16:12
Bij een immense botsing tussen een bus en een auto zijn vijf leden van dezelfde familie om het leven gekomen.
12 nov 15:55
Marokkaanse vrouwen ontpoppen zich buiten de landsgrenzen steeds meer als echte zakenvrouwen en krijgen daarvoor erkenning na erkenning.
12 nov 12:33
Nordin Amrabat ontbreekt in de periode tussen 17 januari en 8 februari op de Afrika Cup.
11 nov 20:19
Marokko mag niet meedoen aan de Afrika Cup. Het land is door de Afrikaanse voetbalbond CAF gediskwalificeerd nadat het weigerde het toernooi te organiseren in januari.
11 nov 20:17
Marokko is gerangschikt op de 82e plek op een index met meest ellendige naties ter wereld. Hoe hoger op de lijst, hoe minder ellendig je natie is.
11 nov 18:06
Feest in Marokko! In Casablanca is een 28-jarige vrouw zondag bevallen van een vijfling na een speciale behandeling tegen haar onvruchtbaarheid.
11 nov 15:03
Een man die kort geleden uit de gevangenis kwam heeft zijn vrouw aangevallen met een scheermes. Dit deed hij nadat ze hem vroeg te scheiden.
11 nov 14:30
Uit een reistest van Riksja Travel blijkt Marokko de meest ideale bestemming te zijn voor Nederlanders die van verre reizen houden.
11 nov 13:11
Een vertegenwoordiger van de militaire afscheidingsbeweging Polisario heeft gedreigd de wapens weer op te zullen pakken tegen Marokko.
11 nov 11:51
Het opzeggen van een verdrag over sociale zekerheid ontmoedigt remigratie en drijft Marokkanen terug naar Nederland. Daarvoor waarschuwt de Marokkaanse ambassadeur Abdelouahab Bellouki dinsdag in de Volkskrant.
10 nov 17:30
Een slager in Zürich, de grootste stad van Zwitserland, bedroog zijn islamitische klanten drie jaar lang op misselijkmakende wijze door hen varkensvlees te verkopen in plaats van de kalf die hij hen beloofde.
10 nov 17:19
Het huwelijk van de Marokkaanse prins Moulay Rachid, het broertje van Mohammed VI, zal vanaf aanstaande donderdag plaatsvinden.
10 nov 17:05
Marrakech is een van de grootste trekpleisters van Afrika en de populariteit stijgt ieder jaar opnieuw. De okerkleurige stad werd prachtig in beeld gebracht.
10 nov 16:53
Geïnspireerd door een vrouw uit New York neemt een Marokkaanse jongedame ook de proef op de som in Casablanca. Ze testte hoe vaak ze lastiggevallen zou worden terwijl ze op straat loopt.
10 nov 16:23
Normaal gesproken moet Feyenoord het in januari doen zonder Karim El Ahmadi, die dan met Marokko deelneemt aan de Afrika Cup.
10 nov 16:18
Een Spanjaard is in zijn land voor de rechter verschenen nadat hij een Marokkaanse klant in de bar waar hij werkt had aangevallen omdat hij zijn drankjes niet wilde betalen.
10 nov 15:27
Een immense cokevondst in Marokko heeft een groot netwerk voor drugshandel aan het licht gebracht. Leden daarvan hebben hun straf gekregen en die zijn niet mals te noemen.
10 nov 12:25
De Marokkaanse politie kondigde onlangs vol trots aan dat 21 vrouwen de weg op gaan nadat zij hun opleiding succesvol hadden afgerond.
10 nov 12:12
Een jongen in Tanger zal voortaan wel drie keer nadenken voor hij via Facebook afspraakjes maakt met meisjes. In plaats van een gezellige dag kreeg de tiener te maken met een ontvoering.
10 nov 12:01
Hakim Ziyech zal waarschijnlijk binnen nu en een jaar moeten kiezen: spelen voor de nationale ploeg van Marokko óf Nederland.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi