Het laatste nieuws over Marokko
31 okt 16:10
De Spaanse politie heeft de afgelopen weken bij het oprollen van de 'belangrijkste' heroïnebende in Catalonië ook twee Nederlanders en tientallen Marokkanen ik de kraag gevat.
30 okt 20:32
De 26-jarige Marokkaan die twee weken geleden in Amsterdam werd opgepakt voor het treffen van voorbereidingen voor een terroristisch misdrijf blijft langer vastzitten.
30 okt 13:49
Koning Mohammed VI heeft de Marokkaanse diplomatieke en consulaire diensten in Frankrijk opgedragen om de nodige maatregelen te treffen voor een gezinshereniging.
30 okt 13:36
Drie Nederlandse kookboeken strijden om de titel Kookboek van het Jaar.
30 okt 12:27
Wie in Marokko de hammam in duikt doet er goed aan even goed om zich heen te kijken. Een vrouw is namelijk gearresteerd wegens het maken van foto's van naakte vrouwen.
30 okt 12:10
Een jonge vrouw neemt in New York de proef op de som en wandelt tien uurtjes met een verborgen camera.
29 okt 11:27
Katy Perry heeft inderdaad haar verjaardag gevierd in Marrakech. Dat deed ze geheel in lokale stijl met als thema 'Arabian Nights'.
29 okt 11:16
Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben drie mannen gearresteerd omdat zij zich bij Daesh wilden aansluiten.
29 okt 10:50
Het aantal Marokkaanse en Turkse Nederlanders dat met een man of vrouw uit het land van herkomst trouwt is de afgelopen jaren fors gedaald.
28 okt 18:22
Soms vraag je je af waar mensen mee bezig zijn als ze op zoek naar geluk hun eigen leven en dat van hun kroost in gevaar brengen.
28 okt 18:10
Het is nog maar de vraag of het ooit goed komt tussen Harry Redknapp en de Marokkaanse aanvaller Adel Taarabt.
28 okt 17:40
Een verschrikkelijk familiedrama heeft in de Italiaanse stad Rome voor opschudding gezorgd. Daarbij werden twee kinderen gedood.
28 okt 17:07
Dinsdag 28 oktober komt de Marokkaanse filmmaker en activist Nadir Bouhmouch naar Nederland, en zal de screening bijwonen van zijn film 475: When Marriage becomes Punishment.
28 okt 16:58
Marokko heeft ernstige zorgen over de escalatie van de illegale praktijken van de zionisten in Jeruzalem en in het bijzonder bij moskee Al Aqsa.
28 okt 16:43
De FIFA heeft aangegeven dat het WK voor Clubteams in Marokko gewoon doorgaat en dat men zich geen zorgen maakt. Bovendien adviseerde de voetbalbond de Afrikaanse spelers.
28 okt 15:21
In Ksar El Kebir werd bij toeval een onbekend graf ontdekt in de buurt van een markt. Autoriteiten zoeken uit uit welk jaar de botten dateren.
28 okt 14:46
Manager financiën van de Wereldbank Bertrand Badre heeft Marokko geroemd om haar economische stabiliteit in tijden van politieke chaos in de Arabische wereld.
28 okt 12:49
Badr Hari is zondag opgepakt in Marokko na een uit de hand gelopen ruzie met Britse toeristen.
27 okt 12:42
Verschillende veiligheidsdiensten in Kenitra en andere steden hebben een slag geslagen in de strijd tegen de handel in harddrugs.
27 okt 12:16
Een bejaarde man is dit weekend door zijn eigen vlees en bloed om het leven gebracht in de economische hoofdstad van Marokko.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi