Het laatste nieuws over Marokko
1 jan 18:25
Een hoogleraar uit Kenitra, getrouwd met een vrouw, is naar de Verenigde Staten gegaan voor een operatie om een vrouw te worden.
1 jan 18:05
Na veertien jaar ervaring in haar kliniek gaat Amal Chabach op haar YouTube-kanaal informatie en advies geven over seksualiteit.
1 jan 15:05
Landskampioen Ajax heeft spits Zakaria El Azzouzi voor vijf seizoenen vastgelegd. De 18-jarige spits tekent volgende week een contract voor vijf seizoenen bij de formatie uit de hoofdstad.
1 jan 14:55
Wat is dat toch met Egyptische televisiepersoonlijkheden en hun vooroordelen over Marokko? Opnieuw heeft een dergelijk figuur zich negatief uitgesproken over Marokko.
1 jan 14:28
Onlangs werd in Casablanca een bejaard echtpaar gewurgd tijdens een roofoverval. De politie is met de dader naar de plaats delict gegaan zodat hij kan laten zien hoe hij de twee doodde.
1 jan 14:01
Een homoseksueel gemeenteraadslid en student hebben in hoger beroep een lagere celstraf gekregen voor het plegen van homoseksuele daden.
1 jan 13:22
Het bericht over een jongeman die maar liefst tien jaar lang werd opgesloten door zijn vader heeft tegenover de camera's van Al Oula zijn verhaal gedaan.
30 dec 18:20
Toeristen uit de Golflanden hebben voor flink wat geld in het laatje gezorgd in Marokko. In 2013 bedroeg de opbrengt ruim vier miljard dirham.
30 dec 18:00
Sarim Fassi Fihri is de directeur van het Marokkaans Cinematografisch Centrum en heeft in een officiële reactie gereageerd op het verbod van de film Exodus: Gods and Kings.
30 dec 16:52
Een oud echtpaar is in Casablanca om het leven gekomen nadat ze het slachtoffer werden van een brute inbraak.
30 dec 15:10
De Marokkaanse regisseur Nabil Ayouch (foto) maakt een film over een gevoelig onderwerp in Marokko: prostitutie.
30 dec 14:35
Ongeveer tweehonderd Afrikaanse asielzoekers hebben dinsdagochtend de grenshekken rond de Spaanse enclave Melilla in Marokko bestormd.
30 dec 13:37
Mauritaanse burgers hebben kritiek geleverd op hun president omdat zijn dochter een Marokkaanse bruiloft hield.
30 dec 13:26
In El Jadida heeft een vader zijn zoon jarenlang opgesloten in een gesloten ruimte. De zaak zorgt voor veel ophef, zeker omdat de jongen mentaal geen afwijking heeft.
29 dec 14:27
Een nieuwe momentopname heeft op sociale netwerken opnieuw voor veel positieve reacties gezorgd richting de Marokkaanse koninklijke familie.
29 dec 13:59
Het ministerie van Onderwijs heeft de docent die de kleine Nadia voor het oog van de wereld vernederde voor zes maanden geschorst.
29 dec 13:18
Een jongedame uit Guyana is in Marokko gesnapt toen ze twee kilo cocaïne wilde smokkelen.
29 dec 12:36
Marokko en Egypte hebben de Hollywood-film Exodus: Gods and Kings in de ban gedaan. In Marokko werd dat op het laatste moment gedaan.
24 dec 10:25
Een Guinese burger wordt momenteel in quarantaine gehouden in het Hassan II ziekenhuis in Agadir. Artsen nemen geen risico met het oog op ebola.
24 dec 10:11
Een technische fout heeft voor veel hilariteit gezorgd onder Marokkaanse internetgebruikers.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi