Het laatste nieuws over Marokko
5 nov 15:34
Marokko krijgt wederom een zak met geld uit Qatar voor een immens water- en elektriciteitsproject project in arme gebieden in Guelmim.
5 nov 14:43
Het budget voor defensie is in Marokko hoger uitgevallen voor het boekjaar 2014-2015. Marokko investeert 1,3% meer dan het jaar daarvoor.
5 nov 12:47
Foto's van politici die op het punt staan een liefdadigheid uit te voeren zijn hot. Tenminste: voor critici op sociale netwerken.
5 nov 12:28
Adil Yasir is een veelbesproken man in omgeving Salé. De familie van de man waande hem dood, werd begraven maar dook maanden later op.
5 nov 11:51
De eerste herfstregens zijn dinsdagmorgen over de straten van onder meer Casablanca en Rabat getrokken. Dat zorgde voor de nodige problemen.
5 nov 11:10
Maroc Telecom is het voornaamste telecommunicatiebedrijf van Marokko en heeft met succes 4G getest tijdens een speciale pilot.
5 nov 10:38
Het is weer eens raak: de PVV in Den Haag is boos over lesmateriaal voor basisschoolkinderen met de naam 'Post uit Marokko'.
4 nov 12:19
Naar aanleiding van de gespannen relaties tussen Marokko en Algerije over de recente schietpartij door een Algerijnse militair heeft de Verenigde Arabische Emiraten hulp aangeboden om te bemiddelen.
4 nov 12:09
De 20-jarige Ghizlane Al Bachiry (links op de foto) komt uit Amersfoort en mag zich voor één jaar lang Miss Maghreb noemen.
4 nov 11:15
Het Tropenmuseum loopt mogelijk een miljoen euro mis door de spanningen tussen Marokko en Nederland.
4 nov 10:45
Wie kent dat niet? Een gerecht dat alleen je moeder zo lekker kan maken. Dat lievelingsgerecht waar je fijne herinneringen aan hebt. Dat gerecht waar zelfs anderen vol lof over spreken.
3 nov 23:19
De Afrika Cup begint volgend jaar gewoon op de afgesproken datum van 17 januari.
3 nov 16:27
Een jonge schoenpoetser probeerde zichzelf afgelopen zaterdag in Casablanca in brand te steken in het politiebureau aan de Hassan II straat in Casablanca.
3 nov 16:17
Marokko heeft een nieuwe beveiligingsmechanisme in het leven geroepen met de naam 'Hadar'. Dat deed het Noord-Afrikaans land na de toenemende terreurdreiging.
3 nov 15:52
Game of Thrones is hot en trekt elke week miljoenen kijkers over de hele wereld. Ook in Marokko is de serie populair.
3 nov 10:56
Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Marokko heeft het voornemen om de Marokkaanse consulaire diensten te verbeteren. Dat wil het doen met een nieuwe strategie.
3 nov 10:45
In Khemisset is een 77-jarige man gedood omdat hij een buitenechtelijke relatie zou hebben gehad met een 70-jarige vrouw.
3 nov 10:38
Koning Mohammed VI blijft de Marokkaanse burger trakteren op momenten waar zij van smullen.
31 okt 17:52
Het Britse merk voor luxeauto's Aston Martin opent een filiaal in Marokko. Daarmee heeft het land de primeur als het gaat om Afrika.
31 okt 17:47
French Montana, wiens echte naam Karim Kharbouch is, heeft nog steeds heel veel contact met zijn vermeende ex Khloé Kardashian.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi