Het laatste nieuws over Marokko
12 jun 10:06
Marokko heeft twee medewerkers van mensenrechtenorganisatie Amnesty International opgepakt en het land uitgezet na ondervraging.
11 jun 20:35
Schoolexamens in Marokko zijn nooit saai. Naast bizarre fraude en harde straffen zijn er ook mooie verhalen in de publiciteit gekomen.
11 jun 18:59
Marokko is van plan om dit jaar nog zo'n tien nieuwe gevangenissen te openen, meldt de autoriteit voor gevangenissen (DOC).
11 jun 17:58
Een landarbeider is door een andere boer gedood tijdens een steekpartij. Het slachtoffer zou hem een oneerbiedig voorstel hebben gedaan.
10 jun 20:14
Een Marokkaanse tiener heeft veel complimenten gekregen omdat ze ondanks haar ernstige ziekte examens doet.
10 jun 19:07
Een 12-jarig meisje is op maandag gered nadat ze een complete dag op zee had gedobberd. Het meisje maakte deel uit van een groep vermisten.
10 jun 18:49
Ongeveer een week voor de Ramadan roept de Britse organisatie Friends of Al-Aqsa in Marokko en andere landen op om dadels uit schurkenstaat Israël te boycotten.
10 jun 18:38
Hoewel de autoriteiten er alles aan doen om fraude tijdens de examenperiode in te dammen zijn er toch weer examens uitgelekt.
10 jun 15:32
De zeer controversiële film Much Loved is in Maroko verboden maar zal in Frankrijk 'gewoon' te zien zijn. Eerder werd de film ook in Cannes tijdens het filmfestival getoond.
10 jun 15:05
De 8-jarige Adou uit Ivoorkust is herenigd met zijn moeder. Een 19-jarige Marokkaanse wilde met het jongetje in een koffer van Marokko naar Ceuta oversteken.
9 jun 16:25
Brad Pitt en Oscar-winnares Marion Cotillard zijn in onderhandeling om in een film over de Tweede Wereldoorlog te spelen.
9 jun 15:41
In Marokko is er veel verdriet over de elf kinderen die omkwamen bij een drama in Oued Cherrat.
9 jun 12:32
Het aantal Nederlanders dat in gevangenissen in het buitenland zit, is het afgelopen jaar iets gestegen.
8 jun 20:44
De Amerikaanse fastfoodgigant McDonald's wil het marktaandeel in Marokko uitbreiden en heeft daarvoor nieuwe filialen nodig.
8 jun 16:49
Een Marokkaanse jongen is gisteren overleden tijdens een tragisch incident op een onbewaakt strand nabij Rabat.
8 jun 16:07
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft een onderzoek gelast naar een tv-registratie van een concert dat Jennifer Lopez eind mei in de Marokkaanse hoofdstad Rabat heeft gegeven.
8 jun 10:36
Het Marokkaans elftal onder 23 speelde gisteren de finale tegen Frankrijk onder 20 op het toernooi van Toulon. Het duel eindigde in een 3-1 overwinning voor Les Bleuets.​
8 jun 10:29
Elf tieners zijn verdronken in de Atlantische Oceaan voor de kust van Marokko.
7 jun 12:07
Niet Zuid-Afrika, maar Marokko won de stemming van het WK in 2010. Wat velen destijds dachten lijkt nu werkelijkheid: Marokko had het WK moeten organiseren.
5 jun 19:57
Agenten hebben in Marokko een homopaar opgepakt omdat ze net als de vrouwen van Femen bij de Hassantoren in Rabat elkaar zoenden.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi