Het laatste nieuws over Marokko
11 dec 19:02
Vrouwen komen in Marokko vaak samen bijeen in hammams om zich te wassen en voor de gezelligheid. Het is een plek waar vrouwen onbezorgd hun gang konden gaan. Hedendaags vrezen zij echter voor hun privacy.
11 dec 18:05
Aan het rijtje 'opmerkelijke smokkel van drugs' kan sinds maandag een nieuw geval toegevoegd worden. Een Marokkaanse vrouw had namelijk 1,9 kilo hasj in haar onderbroek gestopt en hoopte daarmee Spanje in te komen.
11 dec 8:30
MAT Tetouan heeft zich woensdagavond in Rabat niet geplaatst voor de kwartfinales van het WK voor clubteams.
10 dec 17:14
Mooi land hé, dat Marokko? Vinden wij nou ook. Leonardo Dalessandri maakte een prachtige compilatie van beelden die je in Marokko veel tegen komt.
10 dec 16:56
Trainer Fred Rutten van Feyenoord laat Karim El Ahmadi en Miquel Nelom thuis voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen Standard Luik.
10 dec 14:23
De Marokkaanse kickbokser Badr Hari zal tijdens het WK voor Clubteams aanwezig zijn in Marokko om zijn vrienden toe te juichen.
10 dec 11:12
Cheb Khaled is de aanhoudende kritiek spuugzat en heeft zich tijdens een concert in Algiers duidelijk geuit hierover.
10 dec 11:00
Asmae Lmnawar heeft de eervolle taak gekregen om het Marokkaans volkslied te zingen tijdens de openingsceremonie van de FIFA Wereldbeker voor Clubs.
10 dec 10:40
Filmliefhebbers kijken ontzettend uit naar de première van de nieuwe James bond film, die de naam Spectre kreeg.
9 dec 17:53
Het Hof van Beroep in Casablanca heeft zich maandag uitgesproken over de zaak die rapper Mouad Belghouat tegen zijn straf aanspande.
9 dec 17:40
De rechterhand van premier Abdelilah Benkirane, Abdellah Baha, kwam zondag om het leven bij een gruwelijk treinongeluk.
9 dec 17:05
Een Italiaan is gisteren in Marrakech aangehouden en gearresteerd omdat hij een dertienjarige jongen misbruikt zou hebben.
9 dec 16:42
Badr Hari heeft op zijn Instagram-account foto's en video's gedeeld van een hartelijke ontmoeting tijdens zijn verjaardag.
9 dec 15:47
Sheikh Tarek Binladen heeft het plan gepresenteerd voor de wolkenkrabber van 540 meter in Casablanca.
9 dec 14:31
De Franse autofabrikant Renault werkt aan vier nieuwe, zeer goedkope modellen. Deze auto's moeten in Marokko geproduceerd worden.
9 dec 12:06
De strafzaak tegen de 27-jarige Hamza B., verdacht van betrokkenheid bij de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt op 29 december 2012, is door de rechtbank in de Marokkaanse stad Tanger dinsdag opnieuw aangehouden.
8 dec 16:37
De Marokkaanse danseres Haijba Fahmy timmert hard aan de weg als model en gezicht voor grote merken.
8 dec 10:00
Een Marokkaanse Belg is door het Hof van Beroep in Brussel veroordeeld tot 27 jaar gevangenisstraf voor een brand die hij aanstak in een sjiitische moskee in Anderlecht.
8 dec 8:31
Abdellah Baha, de minister van Staatszaken, is zondag om het leven gekomen toen hij werd geschept door een trein.
7 dec 13:08
De 27-jarige Nederlandse Marokkaan Hamza B. moet dinsdag voor de vijfde keer voor de rechter in de Marokkaanse havenstad Tanger verschijnen, in de strafzaak die Nederland aan Marokko heeft overgedragen.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi