Het laatste nieuws over Marokko
9 dec 16:42
Badr Hari heeft op zijn Instagram-account foto's en video's gedeeld van een hartelijke ontmoeting tijdens zijn verjaardag.
9 dec 15:47
Sheikh Tarek Binladen heeft het plan gepresenteerd voor de wolkenkrabber van 540 meter in Casablanca.
9 dec 14:31
De Franse autofabrikant Renault werkt aan vier nieuwe, zeer goedkope modellen. Deze auto's moeten in Marokko geproduceerd worden.
9 dec 12:06
De strafzaak tegen de 27-jarige Hamza B., verdacht van betrokkenheid bij de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt op 29 december 2012, is door de rechtbank in de Marokkaanse stad Tanger dinsdag opnieuw aangehouden.
8 dec 16:37
De Marokkaanse danseres Haijba Fahmy timmert hard aan de weg als model en gezicht voor grote merken.
8 dec 10:00
Een Marokkaanse Belg is door het Hof van Beroep in Brussel veroordeeld tot 27 jaar gevangenisstraf voor een brand die hij aanstak in een sjiitische moskee in Anderlecht.
8 dec 8:31
Abdellah Baha, de minister van Staatszaken, is zondag om het leven gekomen toen hij werd geschept door een trein.
7 dec 13:08
De 27-jarige Nederlandse Marokkaan Hamza B. moet dinsdag voor de vijfde keer voor de rechter in de Marokkaanse havenstad Tanger verschijnen, in de strafzaak die Nederland aan Marokko heeft overgedragen.
5 dec 18:13
Meryem Tahiri is de presentatrice van de Marokkaanse Master Chef en is onbedoeld in opspraak geraakt.
5 dec 17:25
Ikram B. zit in het Spaanse Zaragoza vast op verdenking van de moord op haar twee kinderen. Een derde kind ontsnapte aan de kwaadaardigheid van haar moeder.
5 dec 16:55
Hajiba Fahmy leeft haar droom: ze heeft namelijk samengewerkt met superster Beyoncé en dat smaakt naar meer.
5 dec 15:33
Het ministerie van Binnenlandse Zaken in Marokko heeft het programma gestart om de taxisector te moderniseren. Een van de maatregelen is meteen een pijnlijke.
5 dec 12:01
Twee Nederlandse voetballers gaan komende week bij het WK voor clubs op jacht naar de wereldtitel.
5 dec 11:56
Marokko mag zich weer opmaken voor een Hollywood-film. Eerder deden geruchten de ronde dat Marokko ook op het lijstje van filmlocaties staat maar dat is nu officieel.
5 dec 11:38
Khloé Kardashian heeft het voor de tweede keer uitgemaakt met French Montana, een Marokkaans-Amerikaanse rapper wiens echte naam Karim Kharbouch is.
4 dec 17:49
Als Karim El Ahmadi zijn beginjaren als voetballer vergelijkt met de beginjaren van de huidige generatie, dan ziet hij een wereld van verschil.
4 dec 17:43
Twee inwoners van de gemeente Bouarfa, in het oosten van Marokko, hebben de officier van justitie van de plaatselijke rechtbank een opmerkelijk verzoek gedaan.
4 dec 17:34
Een Marokkaanse burger in Paraguay heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt nadat hij het slachtoffer werd van een beroving in dat land.
4 dec 17:09
Een tienermeisje heeft in Agadir zelfmoord geprobeerd te plegen nadat haar moeder haar een vernederende test liet ondergaan.
4 dec 16:49
Tegen de jongere broer van vechtsporter Badr Hari, Yassine, is donderdag een half jaar gevangenisstraf geëist.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi