Het laatste nieuws over Marokko
17:49
Als Karim El Ahmadi zijn beginjaren als voetballer vergelijkt met de beginjaren van de huidige generatie, dan ziet hij een wereld van verschil.
17:43
Twee inwoners van de gemeente Bouarfa, in het oosten van Marokko, hebben de officier van justitie van de plaatselijke rechtbank een opmerkelijk verzoek gedaan.
17:34
Een Marokkaanse burger in Paraguay heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt nadat hij het slachtoffer werd van een beroving in dat land.
17:09
Een tienermeisje heeft in Agadir zelfmoord geprobeerd te plegen nadat haar moeder haar een vernederende test liet ondergaan.
16:49
Tegen de jongere broer van vechtsporter Badr Hari, Yassine, is donderdag een half jaar gevangenisstraf geëist.
10:25
Tieners onder de vijftien jaar mogen binnenkort niet meer in een normale gevangenis worden ondergebracht als straf. Tenminste: als het aan minister Mustapha Ramid ligt.
3 dec 18:46
Een video, die bekendstaat als 'Nummer 5', waarin een klein meisje de ultieme vernedering ondergaat voor het toeziend oog van haar klasgenoten heeft ertoe geleid dat de leraar ontslagen is.
3 dec 15:26
Enkele weken geleden publiceerden wij een video waarin een agent te zien was tijdens zijn dienst. Hij had kort daarvoor een jongedame aangehouden.
3 dec 15:04
De Marokkaanse minister van Uitrusting en Vervoer heeft de regering duidelijk gemaakt dat er snel één miljard dirham vrij moet komen om geleden schade te herstellen.
3 dec 14:34
Dinsdagavond stortten vier gebouwen in elkaar nabij de Hassan II moskee in Casablanca. Wonderbaarlijk genoeg vielen er geen doden.
3 dec 14:19
Het prestigieus veilinghuis Artcurial in Frankrijk heeft een speciale veiling achter de rug met de naam 'Moroccan Spirit: 1874-2014'.
2 dec 18:15
Marokko is onlangs getroffen door een grote watersnoodramp. Door de hevige regenval en overstromingen zijn veel slachtoffers gevallen. Namens de getroffen burgers vraagt Islamic Relief jouw hulp.
2 dec 18:01
Een Saudisch investeringsbedrijf is van plan 1,5 miljard dollar te investeren in de bouw van de hoogste wolkenkrabber van Europa en Afrika.
2 dec 16:19
India en Frankrijk zijn dicht bij een deal over de verkoop van Rafale-straaljagers aan India, heeft een Indiase defensiewoordvoerder dinsdag gezegd. Een deal met Marokko ketste af.
2 dec 12:47
De vermeende jihadronselaar Azzedine C. (alias Abou Moussa) heeft een posttraumatische stressstoornis (PTSS).
1 dec 16:16
Microsoft meldt in een rapport dat Marokko de populairste zoekopdracht is als het gaat om Fransen die een vakantiebestemming zoeken via Bing.
1 dec 16:06
Real Madrid zal op 14 december in Marokko aan komen om daar later de halve finale te spelen van de FIFA Wereldbeker voor Clubs.
1 dec 15:57
Het Marokkaans ministerie van Migratie heeft cijfers gepubliceerd die te maken hebben met het legaliseren van illegale immigranten in het Noord-Afrikaans land.
1 dec 15:38
De allereerste IKEA in Marokko heeft nobele plannen als het gaat om de prijzen van de goederen. Dat zegt de CEO van het bedrijf achter IKEA in Zenata.
1 dec 15:16
Een filmpje dat op Facebook circuleert heeft bij veel Marokkaanse jongeren de wenkbrauwen doen fronzen. Tijdens een Marokkaanse bruiloft kwam Sinterklaas met zijn Pieten binnen.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi