Het laatste nieuws over Marokko
1 dec 13:57
In Marokko zijn het afgelopen weekend veel doden gevallen door nieuwe zware regenval, die leidden tot overstromingen.
28 nov 18:44
Marokko heeft in de afgelopen maanden troepeneenheden naar onder meer Saudi-Arabië, de VAE en Bahrein gestuurd om deze landen te ondersteunen. Mogelijk komt daar ook de internationale coalitie tegen Daesh bij.
28 nov 18:21
Marokko is jaarlijks 24 miljard dirham aan overheidsgeld kwijt door overgewicht van Marokkanen. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau McKinsey.
28 nov 18:10
Van leraren verwacht eigenlijk de gehele gemeenschap een behulpzame rol jegens zijn klas. Dat niet iedereen dat begrijpt blijkt uit het onderstaand filmpje.
28 nov 17:41
Een familiedrama heeft buurtbewoners van een wijk in Settat geschokt. Een man doodde daar zijn echtgenote en zoon, waarna hij zelfmoord pleegde.
28 nov 17:24
Een video op YouTube toont aan hoe ernstig de situatie uit de hand kan lopen als chauffeurs overstroomde rivieren willen oversteken.
28 nov 17:08
UNESCO, de culturele afdeling van de Verenigde Naties, heeft arganolie en alles eromheen genomineerd voor een mogelijke titel voor het immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid.
28 nov 16:38
De in Casablanca gevestigde kerk Cathédrale Sacré-Couer is een van de meest adembenemende Afrikaanse kerken gebouwd in de twintigste eeuw.
28 nov 16:19
Drie mannen uit de Golf, die in het gezelschap verkeerden van drie Marokkaanse vrouwen van lichte zeden, zijn door de politie in Marrakech opgepakt.
28 nov 15:28
Real Madrid heeft het christelijk logo van de clublogo gehaald. De beslissing werd genomen nadat de club een driejarig contract tekende met de nationale bank van Abu Dhabi.
27 nov 18:26
Het in Tetouan gevestigde Observatorium voor Mensenrechten in Noord-Marokko heeft een rapport geschreven over socio-demografische kenmerken van jihadisten uit het noorden van Marokko.
27 nov 18:02
De Marokkaanse minister van Binnenlandse Zaken heeft de balans opgemaakt na enkele dagen van extreme regenval, overstromingen en tientallen doden. Hij vroeg de politiek en burgers vooral voorzichtig te blijven.
27 nov 16:59
De Belgische Caroline dacht haar lievelingsdier in Marokko gevonden te hebben maar kwam van een ijskoude kermis thuis toen ze het beestje meenam naar België.
27 nov 16:16
Marokko wil in de komende tien jaar voor tweeduizend kilometer aan nieuwe snelwegen bouwen. Het ambitieuze plan is een voortzetting van het goede werk van de afgelopen jaren
27 nov 15:59
Deze week werd bekend dat de ouders van twee misbruikte kinderen in Marrakech mogelijk medeschuldig zijn.
27 nov 15:30
Marokko en Turkije zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met onderlinge gesprekken.
26 nov 18:13
Fans van Raja Casablanca hebben zich tijdens een sfeeractie van hun beste kant laten zien in het Mohammed V stadion.
26 nov 18:04
Marokkaanse ne3ne3 (munt), bekend om de indrukwekkende zoete smaak, wordt steeds meer geconsumeerd in Nederland.
26 nov 15:30
De Marokkaanse Tweede Kamer heeft beslist om een nieuwe maatregel in te voeren om de aanwezigheid van de parlementariërs bij te houden.
26 nov 14:59
Een 80-jarige Marokkaan is om het leven gekomen nadat een politiebusje in Melilla plotseling begon te bewegen.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi