Het laatste nieuws over Marokko
4 feb 17:21
Kenza Mandhour en haar vrienden leven enorm mee met kankerpatiënten. Zo erg dat ze hun leed deels willen delen en daarom hun hoofden kaalscheren.
4 feb 17:06
Een groep agenten heeft een wel heel gedurfd plan opgezet om aandacht te vragen van koning Mohammed VI.
4 feb 16:59
Het kleine stadje Azrou werd vorige week opgeschrikt door een lugubere moord.
4 feb 15:21
Frankrijk en Marokko hebben hun maandenlange ruzie uitgepraat. De rechterlijke macht van beide landen gaat weer samenwerken, kondigden Rabat en Parijs zaterdag aan.
4 feb 12:18
Vorig jaar arriveerden 181.000 immigranten in Nederland. Hiermee is een record bereikt.
3 feb 22:32
Het geruzie tussen Nederland en Marokko over het socialeverzekeringsverdrag heeft op economisch gebied nauwelijks geleid tot slechtere verhoudingen.
3 feb 18:07
Marokkaanse gevechtsvliegtuigen hebben ongeveer twintig missies uitgevoerd in de internationale strijd tegen de Daesh.
3 feb 17:34
Jardin Majorelle geldt als een van de grootste trekpleisters van Marrakech en is daarmee een van de mooiste plaatsen van Marokko.
3 feb 17:19
Vorig jaar kwamen 23 mensen om het leven in Casablanca toen meerdere gebouwen instortten. Een rechter in de economische hoofdstad heeft enkele schuldigen nu gestraft.
3 feb 17:00
Weken na de aanslagen op Charlie Hebdo organiseren islamitische groeperingen in Marokko nog steeds protestacties tegen Charlie Hebdo.
3 feb 16:47
Een nieuw drama heeft voor minstens vijf doden gezorgd op de Marokkaanse wegen.
3 feb 15:46
Ondanks het feit dat het nationaal American Footballteam van Marokko zich wist te kwalificeren voor het WK in de VS reist het team niet af.
3 feb 15:37
De beslissing van FC Utrecht om Anouar Kali niet te schorsen, was ongetwijfeld het meest besproken onderwerp van de afgelopen dagen.
2 feb 18:43
Een Tunesische man is zo verliefd geworden op een Marokkaanse vrouw dat hij een megaproject op touw zet om haar hand te vragen.
2 feb 18:11
Marokko heeft in het Jordaanse vluchtelingenkamp in Zaatari een ziekenhuis opgezet en hielp daar duizenden Syriërs.
2 feb 17:26
In de Marokkaanse stad Ksar El Kebir heeft zich een verschrikkelijk incident voorgedaan. Een vrouw werd daar levend verbrand door haar voormalige echtgenoot.
2 feb 17:02
African Lion is een jaarlijks terugkerende militaire training en zal enkele maanden duren. Prominente landen als de VS en Duitsland zijn aanwezig.
2 feb 15:39
FC Utrecht heeft Anouar Kali alsnog een schorsing opgelegd voor het slaan van ploeggenoot Kristoffer Peterson. Dat leverde hem de bijnaam 'Badr Kali' op.
2 feb 14:37
Deze prank staat bij ons in de top tien van beste grappen ooit. Waarom? In deze verborgen camera grap zit alles waar de mens voor vreest: de dood, bezetenheid en opstaan uit de dood.
2 feb 13:57
Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen(PvdA) is in Marokko voor een werkbezoek.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi