Het laatste nieuws over Marokko
6 jan 18:23
Terwijl McDonald's en KFC steeds meer marktaandeel in Marokko krijgen en hun posities versterken zijn de wat minder bekende fastfoodketens op zoek naar openingen om ertussen te komen.
6 jan 18:13
Royal Air Maroc is sinds dit weekend de trotse eigenaar van haar eerste Boeing 787 Dreamliner.
6 jan 17:39
Een Marokkaanse man in Canada moet voor de rechter verschijnen omdat hij zijn vrouw op schokkende wijze behandelde.
5 jan 19:00
De luchthaven van Marrakech opent dit jaar de deuren van de nieuwe terminal. De capaciteit zal daarmee omhoog gaan tot wel tien miljoen passagiers.
5 jan 17:29
Een jonge Marokkaanse uit Casablanca heeft voor de camera's van Al Yaoum 24 over een taboe gesproken.
5 jan 15:34
In 1925 vierde koning Mohammed V zijn eerste huwelijk. Op YouTube zijn hiervan beelden verschenen.
3 jan 16:06
Naar aanleiding van uitspraken van presentatrice Wafaa El Kilani voelt MBC zich genoodzaakt het goed te maken met het Marokkaans volk.
2 jan 17:04
Marokko heeft vanaf 1 januari de accijnzen op sigaretten omhoog gegooid. De verhoging treft alle merken en ging gisteren in.
2 jan 15:53
Uit een onderzoek van WIN/Gallup International blijkt dat Marokkanen in het aankomend jaar bij de gelukkigste en meest optimistische personen ter wereld behoren.
1 jan 18:25
Een hoogleraar uit Kenitra, getrouwd met een vrouw, is naar de Verenigde Staten gegaan voor een operatie om een vrouw te worden.
1 jan 18:05
Na veertien jaar ervaring in haar kliniek gaat Amal Chabach op haar YouTube-kanaal informatie en advies geven over seksualiteit.
1 jan 15:05
Landskampioen Ajax heeft spits Zakaria El Azzouzi voor vijf seizoenen vastgelegd. De 18-jarige spits tekent volgende week een contract voor vijf seizoenen bij de formatie uit de hoofdstad.
1 jan 14:55
Wat is dat toch met Egyptische televisiepersoonlijkheden en hun vooroordelen over Marokko? Opnieuw heeft een dergelijk figuur zich negatief uitgesproken over Marokko.
1 jan 14:28
Onlangs werd in Casablanca een bejaard echtpaar gewurgd tijdens een roofoverval. De politie is met de dader naar de plaats delict gegaan zodat hij kan laten zien hoe hij de twee doodde.
1 jan 14:01
Een homoseksueel gemeenteraadslid en student hebben in hoger beroep een lagere celstraf gekregen voor het plegen van homoseksuele daden.
1 jan 13:22
Het bericht over een jongeman die maar liefst tien jaar lang werd opgesloten door zijn vader heeft tegenover de camera's van Al Oula zijn verhaal gedaan.
30 dec 18:20
Toeristen uit de Golflanden hebben voor flink wat geld in het laatje gezorgd in Marokko. In 2013 bedroeg de opbrengt ruim vier miljard dirham.
30 dec 18:00
Sarim Fassi Fihri is de directeur van het Marokkaans Cinematografisch Centrum en heeft in een officiële reactie gereageerd op het verbod van de film Exodus: Gods and Kings.
30 dec 16:52
Een oud echtpaar is in Casablanca om het leven gekomen nadat ze het slachtoffer werden van een brute inbraak.
30 dec 15:10
De Marokkaanse regisseur Nabil Ayouch (foto) maakt een film over een gevoelig onderwerp in Marokko: prostitutie.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi